Bik: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Očekuju vas pogodne mogućnosti u poslovima koji se bave energetskim resursima i prometom novca. Bikovi koji se bave knjigovodstvom i hartijama od vrijednosti imaće povoljne prilike za ostvarenje napretka i dobitaka. Od 5. jula, Venera, koja vlada vašim znakom, ući će u vaše polje novca i vrijednosti. Pružiće vam se prilika da pregovarate oko unosnih i profitabilnih poslova i saradnje koja bi išla u tom pravcu. Ono što vam na tom polju bude važno da dogovorite i postignete neće ići lako i očekujte da ćete trebati da ulažete više napora. Poneki pregovori će biti teški i zahtijevaće od vas dobru procjenu i nalaženje kompromisnih rješenja. 17. jula Venera pravi kvadrat sa Neptunom što će vas činiti, u neku ruku, lakovjernim pa vam se može dogoditi da vas neko navede na potez koji vam može nanijeti poslovnu i finansijsku štetu. Zbog toga nemojte da pristajete niti da postpisujete ništa dok nekoliko puta dobro ne promislite i objektivno procijenite šta vam se realno isplati. Bićete skloni nepromišljenim potezima, jer ćete se nalaziti pod pritiskom od strane nadređenih. U drugoj polovini jula ćete imati i srećne okolnosti, zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt će donijeti nove šanse i potencijalne dobitke Bikovima koji se bave raznolikom oblasti poslovnih usluga. Na polju novca ćete imati više koristi ako budete investirali u nekretnine nego u investicione fondove ili berzanske akcije. Merkur koji vlada vašim poljem novca će vam pomoći da dobro procijenite kada, koliko i u šta da uložite svoj novac, od 6. do 26. jula, dok bude prolazio kroz znak Lava. Do zastoja na polju platnog prometa može doći 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom. Tih dana izbjegavajte da se zadužujete i budite štedljivi, umanjite troškove.

Ljubav. Ako ste u vezi, Mars koji vlada vašim poljem ljubavi već na početku mjeseca, 2. jula, pravi opoziciju sa Plutonom što će unijeti napetosti i nemir u vaše odnose sa bračnim ili emotivnim partnerom i dovesti do nestabilnosti vašeg odnosa. Moguće su ozbiljnije nesuglasice, svađa, čak i razilazak. Neophodno je da budete spremni na zajednički prihvatljiva rješenja. Posvetite više vremena porodici, jer ćete tako ublažiti neslaganja sa partnerom. Uz više pažnje i pružanjem podrške bliskim osobama, uspjećete da dovedete vaše odnose u ravnotežu. Pokrenućete sa emotivnim partnerom dijalog o nalaženju načina da razriješite ono što vam stvara napetosti u odnosu. Bolji period u ljubavi imaćete od 20. jula, kada Mars uđe u znak Lava. Slobodni, lako ćete se zaljubljivati i bićete obuzeti strastima koje nećete moći da kontrolišete, a koje mogu da vam s jedne strane donesu jednu burnu avanturu, dok će vam s druge strane stvarati probleme u vidu sklonosti ka ljubomori i posesivnosti. Kako biste zaobišli da vam potencijalna veza već od samog početka bude ispunjena nesuglasicama i brzo se okonča, važno je da se potrudite da svoje česte promjene raspoloženja kontrolišete, isto kao i prejake strasti.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora, razonode i psihofizičke relaksacije, za šta ćete imati mogućnosti u slobodno vrijeme i umjećete da te mogućnosti iskoristite. To će doprinijeti stabilnosti vašeg zdravlja. Osjećaćete potrebu da više vremena provodite u prirodi. Prijaće vam duže šetnje, kao i planinski vazduh. Izleti u prirodu će vas činiti otpornijim na stres.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info