Okom fotografa: Street style Banja Luka

1

Već ste imali priliku da upoznate mladu i perspektivnu fotografkinju Dašu Gajić, a za ovaj put smo vam pripremili nešto sasvim novo čime se ova mlada dama bavi – street style fotografijom. Šta je street style? Ništa drugo do stil kojeg ne diktiraju modne kuće već obični građani određenog grada.

Iako je Daša prvu street style fotografiju napravila 2006. godine, bilo je potrebno nekoliko godina da se odluči ozbiljno baviti street style fotografijom, a u međuvremenu se bavila drugim fotografskim žanrovima.

Početak je bio poprilično težak, jer je malo ljudi u Banjaluci bilo upoznato sa konceptom street style fotografije. Danas je situacija sasvim drugačija. Sugrađanke i sugrađani su pozitivno prihvatili street style stranicu i prepoznali su da je to mjesto gdje se ne samo predstavlju modne kombinacije, nego gdje se bilježe životi stanovnika Banjaluke, mjesto gdje se vrednuje zajedništvo, prijateljstvo, pozitivne emocije, kreativnost i nadasve ljubav prema Banjaluci.

Daši je fotografija hobi od ranog djetinjstva – prvu grupnu izložbu fotografija imala je sa tek trinaest godina, a danas fotografiju smatra poslom, hobijem, načinom života, tj. svojom svakodnevicom.

Posjetite njenu stranicu Street style Banja Luka by Dasha Gajic, a u nastavku pogledajte zanimljivu galeriju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info