Zaposleni kompanije m:tel pokrenuli akciju “Budimo humani”

0

Uporedo sa procjenjivanjem velike štete od nedavnih poplava na kapacitetima kompanije Mtel i stabilizaciji telekomunikacionih sistema na području cijele BiH, zaposleni u Mtelu jednako su predani učešću u humanim akcijama širom zemlje, ali i u svojoj kući. Svojim kolegama čija je imovina ugrožena, bezuslovno pružaju podršku i pomoć.

Zaposleni u kompaniji Mtel i ovoga puta pokrenuli su mnogobrojne akcije za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. Podsjećamo, tokom same nepogode činili su i nemoguće kako bi komunikacija, koja je u tim danima značila spas za ugrožene, funkcionisala. Zaposleni u Call centru su danima primali pozive iz poplavljenih područja, pomažući ljudima u nevolji. Obavještavali su Civilnu zaštitu o tome gdje je potrebno spasiti čovjeka u bujici koja prijeti, ali i spajali porodice i pružali sve informacije za koje je postojala potreba u tom trenutku.

Mnogi od zaposlenih u Mtelu su odmah nakon nepogode zasukali rukave, pomažući u čišćenju poplavljenih kuća, doniranju najpotrebnijih namirnica za poplavljene, a Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi kompanije Mtel napravio je plan davanja ove dragocjene tečnosti za potrebe bolnica. Osim toga, u kompaniji se vodi i velika akcija „Budimo humani – pomozimo kolegama“, jer je i veliki broj zaposlenih pogođe nezapamćenom elementarnom nepogodom. U Mtelu se prijateljstvo, humanost i solidarnost oduvijek njeguju, pa su svi spremni da zajedničkim snagama pomognu kolegama da prebrode teške trenutke i obnove domove što prije.

Zaposleni će tokom narednih mjeseci konstantno izdvajati sredstva iz ličnih primanja, kako bi svojim kolegama pomogli da saniraju nastalu štetu u najkraćem roku i kako bi im obezbijedili da se vrate u svoje domove i nastave normalan život.

U kompaniji Mtel riječi prijateljstvo i humanost pišu se velikim slovima, a solidarnost među kolegama spaja ljude u veliku porodicu koja se uvijek vodi pozitivnim vrijednostima, kako u životu, tako i u poslovanju.

 

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info