Paketi pomoći Mercator Banja Luka za najugroženija područja

0

Mercator BL poslao pakete pomoći za ugrožena područja  u Laktašima i Banjaluci sa najneophodnijim namirnicama, u toku je prikupljanje i slanje i za ostala ugrožena područja.

Mercator BL je počeo sa slanjem paketa sa najneophodnijim namirnicama za ugrožena područja. Prvi kontigent paketa sa vodom, pićem, mlijekom, hranom i sličnim najnephodnijim namirnicama je poslan za Laktaše i Crvenom krstu za Banjaluku. Pripremaju se paketi pomoći i za ostala ugrožena područja, a u saradnji sa kupcima je organizovano i prikupljanje pomoći u marketima.

„Katastrofalne razmjere vremenskih nepogoda koje su nas zadesile su dovele do teške situacije za veliki broj ljudi, a koji su ostali bez najosnovnijeg. Najmanje što možemo da uradimo je da im pomognemo sa hranom i na taj način olakšamo ovako tešku situaciju. U saradnji sa našim kupcima je organizovano i dodatno prikupljanje pomoći u našim marketima a koja će biti distribuisana ugroženim porodicama u saradnji sa nadležnim institucijama“, izjavio je Damjan Davidović, direktor društva Mercator BL.

Korpe za prikupljanje pomoći se nalaze u marketima Mercator BL. Snabdijevanje za najtraženije artikle je otežano zbog prekida saobraćaja na svim magistralnim pravcima, dok se kupovina odvija po istim cijenama kao i prije vremenskih nepogoda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info