Knjiga sa stilom: Street style Banja Luka

0

Biti prvi, a pri tome i najbolji, nije nimalo laka stvar. Mukotrpan rad i trud, ali i ljubav prema poslu garancija su uspjeha. Upravo to se desilo i junakinji ove priče, Dashi Gajić, koja je već u tinejdžerskim danima razvila ljubav prema fotografiji, a posebno prema street style fotografiji.

Ova mlada Banjalučanka prije dvije godine pokrenula je i svoj blog, Street style Banja Luka. Naoružana enzutijazmom, fotoaparatom, strpljenjem i osmijehom, naša Dasha je za nešto manje od dvije godine napravila preko dvije hiljade fotografija na banjalučkim ulicama. Mladi ljudi, djeca, starije osobe: svi su se našli na fotografijama koje su prije mjesec dana objavljene i u knjizi Street style Banja Luka by Dasha Gajić.

Sama knjiga prva je te vrste na prostiru Bosne i Hercegovine, ali i regiona. Pored sedamdeset fotografija koje su nastale na ulicama Banjaluke, u periodu od 2012.-2014. godine, knjiga sadrži i tekstualni dio koji opisuje uzbudljivu street style avanturu u koju se ova mlada autorka upustila.

Moramo biti malo i sebični pa pomenuti i portal minimagazin.info – ponosni smo što smo imali priliku da priče sa banjalučkih ulica predstavimo i na našim stranicama, obzirom da je Dasha Gajić skoro od samih početaka bavljenja street style fotografisanjem bila i dio našeg tima.

Na kraju, preporučujemo vam i da posjetite stranicu Street style Banja Luka by Dasha Gajić na kojoj možete saznati više o knjizi, pitati autorku sve što vas zanima, ali i saznati na koji način se ova knjiga može naći i u vašim rukama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info