Video: 2011. godina u filmovima

0

Ovaj video konačno daje odgovor na pitanje: Kako izgleda cijela filmska godina sastavljena u jedan veliki, epski trailer? U njemu su sastavljeni skoro svi veći filmski hitovi koji su objavljeni ove godine. Video je nazvan „Portfolio 2011. godine“, a služi u jednu ruku kao retrospektiva, a s druge strane nam pokazuje koliko su filmovi postali slični.

Iskombinovan je nevjerovatno velik izbor naslova od kojih su neki: Drive, Zookeeper, The Adjustment Bureau, Hugo, The Rise of the Planet of the Apes, The Adventures of Tintin, Tyrannosaur, The Smurfs .

Pored toga, rad sadrži isječke koji uključuju počast Pixar studiju, portfolije režisera (Chris Nolan, Darren Aronofsky) i tematske zbirke (snaga, kraj svijeta).

Ovaj video je zabavno i emotivno putovanje, u zavisnosti kada se uključite u isti. Inserti su iz filmova su svakakvi, pa ako ne želite da vam se otkriju detalji onda prvo pogledajte film.  A vi neustrašivi, pogledajte i javite nam šta mislite. Možete li prepoznati svaki film koji je prikazan u videu?

httpv://www.youtube.com/watch?v=g_p3qroDp-M


Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info