Najbolji filmski poljupci 2011.

0

Slatki parovi su se skupljali na velikom platnu tokom cijele 2011. godine; nebitno da li je u pitanju romantična komedija ili seksi drama, neki od najboljih holivudskih glumaca su se ljubili na filmu. I obzirom da je uvijek zanimljivo i simpatično ponovo vidjeti ove trenutke, pripremili smo vam malu galeriju sa poljupcima koji su se desili na velikom platnu ove godine.

 

1. Dylan i Jamie – Friends with benefits

Dylan (Justin Timberlake) i Jamie (Mia Kunis) su pokušali da uspostave seksualnu vezu koja nema nikakve veze sa emocijama, ali su se stvari malo zakomplikovale te su njih dvoje od prijatelja postali par koji se slatko ljubi.

 

2.  Dexter i Emma – One day

Dugogodišnji prijatelji Dexter (Jim Strugess) i Emma (Anne Hathaway) provode najveći dio vremena poznavajući se samo u varijanti prijateljstva, ali prve noći kada se sretnu dijele poljubac.

 

3.  Lindy i Eddie – Limitless

Lindy (Abbie Cornish) nije smetalo da se ponovo poveže sa Eddiejom (Bradley Cooper) nakon što je on uzeo čudesnu pilulu i postao divan.

 

4. Peter i Valerie – Red riding hood

Iako je strašni vuk terorisao njihovo selo, Peter (Shiloh Fernandez) i Valerie (Amanda Seyfried) su ipak našli malo vremena za strastvene poljupce.

 

5. Marlena i Jacob – Water for elephants

Marlena (Reese Witherspoon) i Jacob (Robert Pattinson) prkose preprekma (kao što je činjenica da je ona u braku) da bi uspostavili romansu koja se dešava u cirkusu.

 

6. Gil i Inez – Midnight in Paris

Gil (Owen Wilson) je nepopravljivi romantik koji sanja o tome da živi u nekom drugom vremenu i odvodi svoju vjerenicu Inez (Rachel McAdams) u najljepše dijelove Pariza s ciljem da je poljubi. OK, njihova veza nije uspjela, ali koliko je uspješan bio poljubac?

 

7. Jacob i Hannah – Crazy, stupid love

Ženskaroš Jacob (Ryan Gosling) i Hannah (Emma Stone) su imali jedan od najboljih poljubaca ikada – ona mu skače u naručje još uvijek mokra od kiše.

 

8. Sabina i Carl – A dangerous method

Sabina (Keira Knightley) i Carl (Michael Fassbender) se upuste u romansu iako je ona njegova pacijentica…osim ako poljupci nisu bili dio liječničkog recepta.

 

9. Ariel i Ren – Footloose

U njihovom malom gradu je možda zabranjeno plesati, ali srećom po Ariel (Julianne Hough) i Rena (Kenny Wormald) niko nije zabranio ljubljenje u suton.

 

10. Grof od Oxforda i Kraljica Elizabeta – Anonymous

Grof od Oxforda (Jamie Campbell Bower) je možda pisao Shakespeareove drame, a kriv je i zbog toga što je i uzmemirio srce Kraljice Elizabete I (Joely Richardson).

 

11. Sanderson i Chenault – The rum diary

Sanderson (Aaron Eckhart) i njegova djevojka Chenault (Amber Herad) su usavršili kulturnu vezu, sve dok na scenu ne stupi Johnny Depp.

 

12. Vojvoda od Buckinghama i Miledi de Winter – Three musketeers

Vojvoda od Buckinghama (Orlando Bloom) i Miledi de Winter (Milla Jovovich) su uspjeli izvesti da i poljubac u ruku izgleda pomalo prostački.

 

13. Brooklyn i Conor – A warrior’s heart

U filmovima Sumrak su igrali članove porodice, ali u ovoj srednjoškolskoj vezi Brooklyn (Ashley Greene) i Conor (Kellan Lutz) se smiju ljubiti.

 

14. Dale i Julia – Horrible bosses

Julia (Jennifer Aniston) gricka Daleovo (Charlie Day) uho što bi zapravo bilo jako seksi, samo kada bi on htio da to ona radi.

 

15. Charlie i Kirby – Scream 4

Charlie (Rory Culkin) će pokušati da ubije (kasnije u filmu, doslovno) Kirby (Hayden Panettiere).

 

16. Jason i Sabrina – Jumping the broom

Jason (Laz Alonso) i Sabrina (Paula Patton) sjaje kao pravi mladenci.

 

17. Gospodin Rochester i Jane Eyre – Jane Eyre

Gospodin Rochester (Michael Fassbender) i Jane Eyre (Mia Wasikowska) su se našli na srećnom kraju.

 

18. Kapetan America i Peggy – Captain America: The first avenger

Kapetan America nije samo postao pravi junak tokom drugog svjetskog rata već je dobio i djevojku.

 

19. Dom i Elena – Fast 5

Dom (Vin Diesel) se mora fokusirati na krađu, ali ipak dozvoljava policajki Eleni (Elsa Pataky) da mu odvuče pažnju od datog posla.

 

20. Jacob i Anna – Like crazy

Mladi ljubavnici Jacob (Anton Yelchin) i Anna (Felicity Jones) se ljube prije nego se upuste u gorko-slatku dugotrajnu vezu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info