Dnevni horoskop za 31.07.2021.

0

Ovan


Vaše ambicije vas tjeraju takvom snagom i brzinom pa zaboravljate provjeriti kod najbližih ljudi i prijatelja šta oni misle o tome i kako se osjećaju. Istina, vi ne trebate odobravanje drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali s vremena na vrijeme nije loše zastati i pitati osobe kojima vjerujete što one misle o vašim postupcima. Zaustavite se malo danas i duboko udahnite kako se ne biste okliznuli i pali niz liticu života.

Bik


Neke obaveze ili dugovanja prisiljavaće vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljujete na mjestima koja ne volite ili razgovarate s pojedincima koji vam idu na živce. Vaši prihodi mogli bi ponešto opasti, a ušteđevina se smanjiti pa nastojte više štediti. Prolazne zdravstvene tegobe biće znak da ste preumorni.

Blizanci


Duboko u vama tinjaće nezadovoljstvo koje će vas povlačiti u osamu. Neki od vas će po inerciji obnoviti staru vezu. U brakovima će biti nužna veća količina ustupaka. Dan je dobra prilika za nove početke, uprkos svađama i nesporazumima. Upoznaćete zanimljivu osobu, ali ako ste u vezi, takav susret će biti ispit vjernosti za vas.

Rak


Neko će vam namjerno uzdrmati samopouzdanje ili vas pokolebati u ostvarenju ciljeva. O kome god da se radilo, nemojte dopustiti da ima toliko velik uticaj na vas. Smetaće vam partnerov bezbrižan stav prema kućanskim obavezama i naporima. Zamjerićete mu što vam malo ili nimalo ne pomaže.

Lav


Danas je jedan od onih dana kad požalite što ste toliko direktni. Vaši postupci bi mogli preplašiti nekoga ko nije toliko prodoran kao i vi. Teško vam je uvidjeti problem, jer ne razumijete okolišanje. Ipak, svjesno samoograničavanje vaših postupaka danas će vam biti od pomoći. Ekstra diplomacija će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva.

Djevica


Moguće su promjene u porodičnom okruženju. Iako vas neće veseliti, barem će vam dočarati na koga možete računati. Prijatelj će vam otkriti svoje pravo lice, a na vama će biti da odlučite šta i kako dalje. Energično ćete se prihvatiti promjene rasporeda namještaja, ali brzo ćete uvidjeti da je posla mnogo više nego što ste očekivali.

Vaga


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenome, odlično ćete se osjećati. Gode vam fizičke aktivnosti i pokret, kao i razgovor uz kafu. Moguć je telefonski poziv osobe suprotnog pola, a njeni komplimenti i priznanja i te kako će vam goditi. Ako provedete dan u prirodi, napunićete baterije i vratiti se kući opušteni i dobro raspoloženi.

Škorpija


Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rješenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite mogućnosti. U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Možete imati problema sa zglobovima pa bi bilo dobro da se obratite doktoru.

Strijelac


U potrazi za ljubavnim osvježenjem, naići ćete na osobu koja vam neće biti do kraja iskrena. Strast će vam pomutiti razum, ali s vremenom ćete spoznati kakva je druga strana. Nemojte biti skloni samosažaljenju. Provedete li ovaj dan dinamično i sadržajno, osjećaćete se mnogo bolje, a i lakše ćete zaspati.

Jarac


Očekuje vas mnogo buke i gužve. Dolazak prijatelja ili rodbine primoraće vas da se pomirite s pomanjkanjem slobode kretanja, posebno ako neko kod vas prespava. Ne donosite nagle i radikalne odluke. Mogli biste previše lično shvatiti neke događaje i partnerove postupke, a koji uopšte neće biti upereni protiv vas.

Vodolija


Ljubavni život doživjeće preobražaj, ali još će biti nekih pitanja na koja nećete imati pravi odgovor. Ne zamarajte se time, nego pokušajte uživati u svakom trenutku provedenom s vašim partnerom. Odvedite porodicu u bioskop ili na pozorišnu predstavu – doskočite porodičnoj rutini nekom promjenom.

Ribe


Većina vas biće najzadovoljnija u društvu sebe samih. Prema ukućanima ćete biti mrzovoljni, smatrajući ih krivima za nedostatak slobode i komocije. Partner bi vam mogao zamjeriti zbog površnog pristupa situacijama za koje smatra da ih treba odmah rješavati. Moraćete mu objasniti da vam danas nije do toga.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info