Dnevni horoskop za 25.02.2021.

0

Ovan


Nametnuti poslovi ili pritisak kojima će vas podvrgnuti šefovi, sputaće vašu kreativnost i prave potencijale. U pitanju je prolazna poslovna kriza koju ćete najbolje prevladati ako se prilagodite i ne ulazite u nadmudrivanja. Vaša očekivanja biće teško zadovoljiti, a budući da toga nećete biti svjesni, kritikovaćete i biti kritikovani.

Bik


Moguće su pozitivne poslovne promjene ili kvalitetniji pristup obavezama. Vaš položaj biće stabilan, zato nemojte dopustiti da vas iskorištavaju. Sami se potrudite oko ostvarenja svojih želja i ne očekujte pomoć od drugih, jer se oni na koje računate neće previše iskazati. Partneru budite podrška, čak i ako niste u najboljim odnosima.

Blizanci


Brige bi vam mogla zadavati primanja koja će biti neredovna. Moglo bi vam se dogoditi da preuzmete dužnost odsutnog kolege, što će vas dodatno opteretiti. Uznemiriće vas blizina osobe koja vas snažno privlači. Neće vam polaziti za rukom da procijenite kako se trebate postaviti i šta uraditi. Možda je bolje prvi korak prepustiti drugoj strani.

Rak


Brzo ćete se umarati pa izbjegnite zahtjevnije obaveze. Bićete nezainteresovani za okolna dešavanja, ali mnogi vas neće ostavljati na miru, bilo da su to prijatelji, partner ili kolege. Svako od njih trebaće vaše usluge, pomoć ili savjet. Imaćete jaku želju za promjenom, ali nećete znati odakle početi. Pričekajte da vam neke odluke dozriju.

Lav


Moguće su promjene radnog mjesta radi preseljenja ili napredovanja. Razmišljaćete o načinima kako poboljšati životni standard. Razmišljaćete o honorarnom poslu, biti spremni raditi i poslove koji nisu u vašoj struci. Nećete biti imuni na ljubavna dešavanja. Tražićete dokaze ljubavi i unijeti više nježnosti u vezu.

Djevica


Prihvatite izazov u poslovnom okruženju, čak i ako niste sigurni kako će se dalje odvijati. Zamijenite uhodanost i predvidljivost s nečim što donosi i rizik – treba vam malo adrenalina i uzbuđenja. Ljubav će se naći u centru pažnje. Uspavana strast probudiće se u dugim vezama, a slobodni će uživati u životu punim plućima.

Vaga


Ne ulijećite nepromišljeno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovati. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Postavite se čvrsto i pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu, vama bitnom, nećete moći računati na partnerovu podršku i pomoć.

Škorpija


Osvajaćete spontanim i srdačnim ponašanjem. Mogla bi vas iznenaditi nova ljubavna ponuda koja će, prihvatite li je, promijeniti vaš život. Više pažnje posvetićete njegi tijela. Kozmetičkim tretmanima, dijetom ili posjetom frizerskom salonu osvježiće izgled i bolje se osjećati.

Strijelac


Odvažite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke okolnosti će se dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz problema. Samostalniji ste i imate potrebu sami upravljati svojim životom. Nećete dopuštati nikome da odlučuje umjesto vas. Znaćete se izboriti za ljubavnu vezu kojoj se protive vaši najbliži.

Jarac


Optimizam vas neće napuštati ni u trenucima u kojima bi neko drugi posustao. Ostavljaćete izvrstan utisak na druge i mnogi će se u vašem društvu osjećati opušteno. Komunikacija s partnerom te razmjena misli i iskustava s njim omogućiće vam nove spoznaje. Shvatićete koliko ga zapravo malo poznajete.

Vodolija


Prijateljstva, poslovni odnosi i ljubavne veze biće narušene pomanjkanjem vremena i osjećajem da vas ne cijene dovoljno. Pripazite šta govorite na javnom mjestu i čuvajte novac, dokumente i povjerljive informacije. U ljubavi ne odustajte dok sve ne bude onako kako želite – riješite problem koji je uzdrmao bračne temelje.

Ribe


Vaši planovi približavaju se ostvarenju, uprkos pojačanoj izloženosti stresu i nepravdama. Ljubavni partner je pod pritiskom isto kao i vi. Pronađite načina za novo zbližavanje – zatvaranjem u sebe nećete ništa postići. Ako ste osjetljivog zdravlja, neka vam uredan način života bude prioritet. Jedite puno voća i pijte dovoljno vode.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info