5 savršenih zimskih frizura

0

Kako biste i tokom zimske sezone izgledale moderno i privlačno, isprobajte neku od sljedećih pet frizura koje su tako savršene za ovu sezonu.

Lob dužine do ključne kosti


Ukoliko se dvoumite da li da svoju dugu kosu ošišate ili ipak ne, ova dužina je idealna. Nije previše kratka, ali ni duga te je idealna za održavanje. Ako pak jednostavno ne možete da se odreknete svojih dugih uvojaka, ovu dužinu možete postići pomoću zimskih asesoara – kosu “ušuškajte” ispod kragne jakne ili kaputa.

Retro šiške


S obzirom da je vrelo ljeto odavno prošlo, sada je i pravo vrijeme da isprobate šiške. Veoma popularan stil su šiške inspirisane sedamdesetim godinama prošlog vijeka: u sredini su kraće, a postaju postepeno duže kako se “kreću” ka sljepoočnicama. Ovaj tip odgovara skoro svim oblicima lica.

Zimski talasi


Ako imate prirodno ravnu kosu, postoji više načina na koje vaša frizura može postati veoma raskošna i privlačna, a jedan od njih svakako su i talasi. Dovoljno je da uvijete donje dijelove kose (počevši od jagodica ili malo niže), a ostatak neka ostane ravan. PS: Nema greške ni ako dodate koji asesoar, recimo bisernu ukosnicu.

Ravna i uglađena


Razdjeljak sa strane ili u sredini? Sasvim je nebitno! Ono što je bitno jeste da vam vrhovi nisu ispucali i da kosa seže tik iznad ključne kosti. Tako dobijate jedan od najpopularnijih trendova svih vremena – koji je popularan i ove sezone – klasičnu paž frizuru.

Stepenasta


Ako imate dugu kosu (blago vama!) i same znate da je potrebno da je skraćujete svakih četiri do šest sedmica – ispucali vrhovi su veoma neprivlačni, a imaju uticaj na cjelokupni izgled. A, dok ste pri tome, nećete pogriješiti ni ako kosu blago stepenasto ošišate, jer ćete dobiti frizuru koja je tako savršena za zimu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info