Ovo su lakovi koje morate imati ove jeseni

0

Sa novom sezonom, u prvi plan nam dolaze i nove boje. Kada je riječ o trendovima koje možete nositi na vrhovima svojih prstiju, sve se svodi na sljedećih pet prekrasnih boja.

Teget


Zadržimo morsko plavetnilo još malo – ako ništa drugo, onda makar na vrhovima prstiju. Intenzivna tamno plava veoma dobro se slaže sa svim drugim bojama pa je bez bojazni možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling i nositi u svim prilikama. Naravno, sasvim je suvišno napominjati kako će se dobro uklopiti sa bijelim komadima garderobe.

Neutrali


Nikada nemojte potcijeniti neutralne nijanse! Ove jesenje sezone u prvom planu su, kada je riječ o bojama lakova, topli neutrali, a koji se kreću od nijansi morskog pijeska preko tople nijanse breskve pa do boje čokolade. Riječ je o tako osvježavajućim i toplim nijansama, a koje ujedno mogu biti i završni pečat svakom elegantnom izdanju.

Smaragd zelena


Ukoliko volite zelenu boju, onda i same znate kako ona može biti pomalo rizična kada je pokušavate nositi na vrhovima prstiju. Međutim, taj rizik u potpunosti nestaje kada se odlučite za smaragd zeleni lak – ova raskošna boja jedna je od popularnijih ove jesenje sezone, a tako je privlačna te vam može pomoći da čak dodate i dašak glamura cjelokupnom izgledu.

Fuksija


Tako moćna i tako privlačna, fuksija će vam uljepšati i najtmurniji jesenji dan! Zaista, ovo je jedna od onih nijansi koje će vam izmamiti osmijeh na lice, a veoma dobro pristaje gotovo svakom tenu. Pored toga, ovo je i veoma topla nijansa te će se veoma dobro uklopiti u svaki stajling, a sigurno će vas svi uvijek primijetiti pa čak i onda kada je nosite samo na vrhovima prstiju.

Siva


Na kraju, dolazimo i do boje koja je potpuno iznenađenje za ovu sezonu, a to je siva. Jedno je sigurno: ovo je nijansa koju apsolutno nikako nećete moći izbjeći ove jesenje sezone, a “u igri” su baš sve nijanse sive (od svjetlijih do tamnijih). Ukoliko nećete nositi komade garderobe u ovoj boji, ali biste je ipak rado uvrstile u svoj stajling, asesoari ili lakovi, u bilo kojoj nijansi sive, definitivno su najbolji izbor.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info