ZARA beauty: 5 najmodernijih karmina ovog ljeta

0

Ljetna sezona mnogima je omiljena iz više razloga (more, odmor – ne bismo više nabrajale!), a ona je i vrijeme kada svakako u prvi plan dolaze i nove boje i trendovi. Kada je riječ o bojama, svjetlije nijanse uzimaju primat, a za njima ne kaskaju ni bogate jarke i intenzivne boje.

Kada je u pitanju šminka – u prvom redu karmini – ove ljetne sezone možete birati više privlačnih i ženstvenih nijansi, a kada je u pitanju ZARA, sljedećih pet su u samom vrhu popularnosti.

Upečatljiva narandža


Prepoznatljivi simbol ljetne sezone (osim visokih temperatura) – jarke boje – možete pronaći na svim komadima garderobe i aksesoarima, a ovog ljeta ni šminka nije izuzetak. To se u prvom redu odnosi na razne lakove i karmine pa je tako i ovaj ZARA karmin jedan od popularnijih i apsolutno upečatljivih koje možete nositi ovog ljeta. Pronađite ga pod šifrom TB614 Extra.

Zavodljiva ciklama


Ovo je još jedna veoma upečatljiva i privlačna boja, a na koju možete prebaciti odgovornost što ćete se naći u centru pažnje. Iako je ona daleko od crvene (znate kako vas zbog crvene boje uvijek primijete), ponaša se jednako kao pomenuta boja – upečatljiva, privlačna, zavodljiva. Možete je pronaći u ZARA karminu pod šifrom UM105 Jackpot.

Sočna breskva


Nježna i veoma privlačna, boja breskve odlično se slaže gotovo sa svakim tenom, a jedna je od onih koje će vam pomoći da u potpunosti zablistate u svim prilikama. Ovo je i jedna od onih boja koje nenametljivo privlače pažnju, a idealna je čak i za poslovne prilike. Karmin sa ovom prekrasnom nijansom pronađite pod šifrom VP124 Overture.

Karmin za sve prilike


Znate za one karmine koji stoje baš svim ženama? Upravo takav je i ovaj iz ZARA ponude: riječ je o nude karminu koji odgovara svim nijansama tena, a istovremeno i svim prilikama, bilo da su u pitanju dnevne ili noćne. Pronađite ga pod šifrom ST714 Au Bout.

Neka vas svi primijete


Kao što već napomenusmo iznad, crvena je boja zbog koje će vas svi primijetiti, ali ove ljetne sezone ona je u sasvim drugom planu te ako vam je cilj da privučete pažnju, onda je najbolje da birate neku od nijansi ružičaste. Sve su veoma popularne ove ljetne sezone (od svijetle preko zagasite do jarke), a ZARA karmin sa svjetlijom nijansom ove prekrasne boje potražite pod šifrom 121 Bracelet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info