Ovo je trenutno najpopularniji serum za lice na svijetu

0

Ukoliko ste u zadnje vrijeme primijetile gomilu nepoznatih L’Orealovih proizvoda, vjerujte da ne umišljate, jer je ovaj popularni brend lansirao niz novih hidratantnih krema, seruma, krema za područje ispod očiju, uključujući proizvode za njegu na bazi meda (koji su tako dobri za suhu kožu), pilinge koji su na bazi mješavine kafe i šećera i dva nova Revitalift seruma. Upravo jedan od njih planetarno je popularan.


Naime, RevitaLift Derm Intensives 1.5% Pure Hyaluronic Acid Serum trenutno je najpopularniji serum za lice na svijetu, a toliko je popularan da se jedan ovaj serum proda tokom svake minute!

Jedan od razloga njegove popularnosti leži u tome što svaki tip kože može imati koristi od hidratantne snage hijaluronske kiseline. 1.5%, koji se spominje u njegovom nazivu, odnosi se na omjer 0.5% hijaluronske kiseline visoke molekularne težine i 1% hijaluronske kiseline niske molekularne težine, što ovoj laganoj formuli pomaže da privuče i zadrži vlažnost. Rezultat? Glatka, nježna i zategnuta koža lica, od prvog dana korištenja.

Potrebno je koristiti dvije do tri kapi seruma dnevno (idealno ujutro i uveče, prije nanošenja hidratantne kreme) pa će vam ova bočica od 30 ml trajati prilično dugo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info