Juni: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Želite da izgledate moderno, privlačno i cool? Jedan od najlakših načina da to postignete jeste nova frizura. Kako ne biste previše vremena provodile u potrazi, neka vam sljedećih deset, trenutno najpopularnijih frizura, budu mali vodič i inspiracija prilikom sljedeće posjete frizeru.

Vanila plava


Nijansa vanila plave boje i kosa sa mnogo volumena, podignuta uvis, garancija su da će vas drugi primijetiti, ali i da ćete vi imati fantastičnu frizuru.

Razbarušena pixie


Pixie frizure uvijek su pravi hit, a posebno tokom vrelih ljetnih dana. Međutim, ovog ljeta nemojte biti stidljive već budite veoma odvažne sa ovim razbarušenim i privlačnim stilom.

Klasična elegancija


Veoma nježna i privlačna, svjetlija nijansa bakra znak je da će vas svi primijetiti, a blago uvijene lokne u donjem dijelu stvaraju frizuru koja je i više nego poželjna u svim svečanim prigodama.

Valoviti paž


Ono po čemu se ovaj stil izdvaja svakako su glatki pramenovi koji uokviruju lice, a prostiru se iz razdjeljka koji je blago pomjeren od centralnog dijela glave. Jedna od najpopularnijih kratkih ljetnih frizura, paž je idealan baš za sve prilike.

Privlačna simetrija


Ukoliko vam je cilj da izgledate veoma privlačno i pomalo misteriozno, onda je ova frizura dužine do brade baš za vas. Minimalno, stepenasto ošišana kosa stvra frizuru koja je veoma elegantna, a razdjeljak u sredini čini je još interesantnijom.

Boho šik


Polupodignuti stil koji cjelokupnom izgledu pruža veoma romantičan i šik izgled. Ukoliko imate prirodno ravnu kosu, uvijte je pomoću figara te ne zaboravite da će fizuru definisati diskretni razdjeljak sa strane.

Ljetni šampanjac


Pramenovi boje šampanjca veoma su privlačni i elegantni te stvaraju razigrani efekat koji laska obliku lica i dodatno ističe oči.

Šiške


Iako možda i nisu najpopularniji trend tokom ljetne sezone, guste šiške, blago prebačene u stranu, više su nego funkcionalan stil, a u kombinaciji sa ovom asimetričnom frizurom, pomoći će vašem licu da vizuelno izgleda tanje.

Valoviti paž


Ista dužina kao i kod prethodnog stila, ali joj je poboljšana tekstura pomoću prekrasnih, nježnih talasa koji ovu frizuru čine veoma privlačnom, poželjnom i idealnom za sve prilike.

Moderni retro


Nemojte nikada potcijeniti izgled retro frizura, jer su veoma moderne, privlačne i urbane, a ukoliko ste uvijek željele da budete srce zabave, ovaj stil je garancija da će vas svi primijetiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info