Zimske pantalone: 18 modernih kombinacija koje možete nositi i na posao

0

Pantalone su, definitivno, komad odjeće koji se najviše i najčešće nosi tokom hladnijih dana pa to nije izuzetak ni ove sezone. Donosimo dvadeset i pet modernih modela koji su idealni za sve prilike pa i posao.

Klasika je klasika


Klasične crne pantalone komad su garderobe koji svaka žena treba da ima! Bilo da li ćete ih nositi u poslovne ili privatne svrhe, one su jednostavno uvijek poželjne. Uvijek ih birajte prema obliku vašeg tijela (naravno, ako vam je cilj da izgledate privlačno i elegantno).

Mornarski stil


Iako je riječ o trendu koji je veoma popularan tokom ljetne sezone, mornarski stil možete veoma lako uvrstiti i u svoj zimski stajling pa čak i kada je riječ o poslovnim kombinacijama. Upravo pantalone u mornarskom stilu mogu vam pomoći da dobijete veoma moderan poslovni stajling.

Zemljani tonovi


Sa pantalonama u zemljanim tonovima nikada ne možete pogriješiti. One su veoma elegantne i pravi odmor za oči. Pored toga, veoma dobro se mogu iskombinovati sa gotovo svim drugim bojama, a nema greške ni ako odlučite da ostatak kombinacije bude u bojama koje su sličnih tonova.

Uske i elegantne


Naravno da nećemo nositi previše uske komade garderobe na posao (osim što nije udobno, nije ni pristojno), ali određeni modeli pantalona koji “idu uz nogu” veoma su udobni i izgledaju ultra efektno. Ovo su i modeli pantalone koji se veoma dobro mogu iskombinovati i sa raznim modelima obuće, a u prvom redu čizmama.

Fantastična poslovna kombinacija


Moglo bi se reći kako je to kombinacija pantalona i košulje. Međutim, mi ćemo to malo modernizovati i to na sljedeći način: pantalone širokih nogavica kombinovaćemo sa bluzom na preklop, a koja ima mašnu (po potrebi se ista može i odvezati te krajeve koji je formiraju pustiti da slobodno padaju). Široke pantalone sa visokim strukom pomoći će vam da izgledate vizuelno više i vitkije, a samu kombinaciju završite tako što ćete dodati kardigan ili prsluk (po potrebi) i kaput.

Crno je elegantno


Bez obzira na sve, crnoj se uvijek rado vraćamo, jer je tako elegantna, ali je i jedna od onih nijansi koje se najlakše mogu kombinovati. Zaista, ne postoji boja s kojom se crna ne slaže, a crne pantalone zaista su idealne za sve prilike.

Pantalone i gležnjerice


Zaista, kombinacija koja uvijek “pali”. Najpopularnija obuća (bez obzira na sezonu), gležnjerice su zaista zahvalne za kombinovanje i ne samo to – veoma su udobne, a sa tako mnogo modela na tržištu, zaista je veoma lako izabrati odgovarajući par. Odlično se slažu sa svim modelima pantalona, mada najbolje sa užim.

Midi kaput i pantalone


Naravno da ćete veoma rado nositi kaput tokom hladnih zimskih dana, a osim što je veoma funkcionalan, on je i veoma moderan i popularan. Mini, midi ili maksi dužina kaputa? U suštini, to i nije toliko bitno – bitno je jedino da vam bude dovoljno toplo. A, usput, svi navedeni modeli odlično se slažu sa pantalonama.

Pantalone i patike


Naravno, ovo je kombinacija za ležerne dane na poslu, imajući u vidu da patike i nisu baš dio poslovnog dres koda. U svakom slučaju, možete ih nositi sa nešto širim pantalonama pa se neće toliko ni primijetiti da su patike u pitanju. I, uvijek je bolje da birate jednobojne modele patika, jer ih je mnogo lakše kombinovati sa ostatkom garderobe.

Karirane pantalone


Karirane pantalone mogu biti i priličan izazov za kombinovanje, ali to ne znači da bi trebalo da ih ne nosite. Daleko od toga – birajte uzorak koji najlakše možete uklopiti sa komadima garderobe koje već imate. Sa crno-bijelom verzijom sigurno nikada nećete pogriješiti, a ostatak kombinacije možete prilagoditi pantalona odnosno – ako birate crno-bijeli karirani uzorak, možete odlučiti i da ostatak kombinacije bude u tim bojama.

Široke pantalone


Pantalone širokih nogavica komad su garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojnim prilikama, a posao svakako nije izuzetak. Kada je riječ o ovom modelu pantalona, najbolje je da ih kombinujete sa nešto užim gornjim dijelom, a kako biste na najbolji način stvorile savršen balanas između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Elegantne crvene


Jeste, crvena će uvijek izazvati pažnju, ali nemojte nikada bježati od nje, jer je riječ o jednoj od najpopularnijih boja tokom zimske sezone. I, dodaćemo još i kako je veoma lagana za kombinovanje – crvena se fantastično slaže sa svim bojama koje dolaze iz neutralnog spektra.

Zvoncare ili trapez?


U suštini, ista je stvar! Pantalone čije se nogavice šire od koljena ka krajevima uvijek se vraćaju u modu, a sigurno i vi imate bar jedne! Ovaj retro komad garderobe možete nositi u svim prilikama, a nećete pogriješiti ni ako ih nosite na posao tokom ove zimske sezone.

Fantastično upečatljivo


Crvena jeste veoma upečatljiva i izazvaće pažnju, ali to će jednako uraditi i boja senfa ili bilo koja druga nijansa žute. Pantalone u ovoj boji biće pravo osvježenje tokom hladnih i tmurnih zimskih dana, a nećete pogriješiti ni ako ih nosite u svim drugim prilikama.

Kožne pantalone


Ovdje je samo jedna stvar bitna, a to je da li volite ovaj model pantalona ili ne. Ukoliko je u pitanju ovo prvo, onda vam je već jasno koliko su kožne pantalone funkcionalne i idealne za hladne dane, bilo da je u pitanju kasna jesen ili zima. Kožne pantalone (u zavisnosti od modela) možete nositi i na posao, a modeli toplih zemljanih nijansi uvijek su pun pogodak.

Sive pantalone


Ovdje nema neke velike filozofije – sive pantalone jednako dobro možete iskombinovati kao što biste to uradile sa crnim pantalonama, a usuđujemo se primijetiti kako je to sa sivim pantalonama još i lakše. Zapravo, sive pantalone mogu vam pomoći da dobijete pregršt fantastičnih kombinacija, bez obzira da li ćete se odlučiti za monohromatski stil ili ih kombinovati sa drugim bojama.

Visoki struk


Pantalone (ali i suknje) sa visokim strukom već nekoliko sezona su pravi hit. A to je sasvim i razumljivo – ovaj model pantalona dobro stoji svakoj ženi, a veoma je popularan i poželjan, jer na najbolji mogući način može da vam pomogne da prikrijete određene nedostatke (kao što je, recimo, par kilograma viška u predjelu struka). I ne samo to – ovo su pantalone koje vam mogu pomoći i da vizuelno izgledate više.

Kilote


Ovo je još jedan model pantalona koji je veoma popularan tokom ljetne sezone, ali ih možete nositi i tokom zime. Naravno, ukoliko se odlučite za tako nešto, onda je bitno da birate one modele koji su skrojeni od toplih materijala te da kilote kombinujete sa nešto višim čizmama. Da, toliko je jednostavno, a može vam pomoći da dobijete veoma moderan poslovni stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info