Najbolje crne pantalone za vaš oblik tijela

0

Crne pantalone komad su garderobe koji svaka žena jednostavno mora imati u svom ormaru. To ne treba da vas čudi, jer ih možete kombinovati uz gotovo sve druge odjevne predmete. Donosimo šest modela koje trebate imati, u zavisnosti od oblika vaše figure.

Ako ste visoki

 Pokažite te seksi noge u crnim pantalonama sa širokim nogavicama. Sa njima nikada ne možete pogriješiti, jer ih možete kombinovati uz gotovo sve komade odjeće. Rolke, majice te košulje dugih rukava samo su neke od stvari koje će savršeno pristajati uz ovaj model pantalona.

 

Ako ste sitnije građe

Pantalone jednostavnog kroja sa nogavicama malo iznad gležnjeva savršen su izbor za ovaj tip figure. Takođe, vertikalni nabori učiniće vaše noge vizuelno dužima. Birajte modele koji u sebi imaju elastin, jer ćete u njima izgledati i mršavije.

 

Ako imate izražene kukove i butine

Potreban vam je model pantalona ravnog kroja sa nogavicama koje se blago šire, jer one će vizuelno stvoriti ravnu liniju od kukova do pete.

 

Ako ste punije građe sa izraženim oblinama

Modeli izrazito širokih nogavica namijenjeni su isključivo ženama punije građe. Ove pantalone prikrivaju sve nedostatke, sužavaju struk te čine da vaše noge izgledaju mnogo duže. Izbjegavajte modele sa izraženim džepovima te bilo kakvim detaljima na bokovima, jer će oni učiniti da izgledate još krupnije nego što zaista jeste.

 

Ako imate izraženiji stomak

Klasični model pantalona ravnog kroja te malo dubljeg struka odlično će sakriti i najizraženiji stomak. Izbjegavajte modele sa naborima ili one sa naglašenim srednjim dijelom, jer će oni dodatno istaknuti i vaš stomak.

 

Ako imate puniju figuru sa izraženim stomakom

Model napravljen od čvrstog materijala sa manjom količinom elastina izravnaće obline na svim potrebnim mjestima, a posebno na bedrima i stomaku. Možete ga nositi u svim prilikama. Za dnevnu varijantu ove pantalone uparite sa blejzerom ili kardiganom, dok je za večernju varijantu dovoljna i neka super moderna tunika.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info