Ovi lakovi će vam razvedriti tmurne zimske dane!

0

Sa tako mnogo opcija u ponudi, ponekad se prilično teško i odlučiti za najprivlačniju nijansu laka. Ipak, jedno je sigurno – sljedeće nijanse odgovaraju svakom tenu, a sigurno će vam uljepšati i razveseliti i najtmurniji zimski dan!

Merlo


Bez obzira voljele vi crno vino ili ne, ova boja idealna je za zimsku sezonu. Tako raskošna i živahna, uljepšaće vam baš svaki dan. Jedni je zovu merlo, drugi pak bordo, a mi je zovemo savršenom bojom za zimsku sezonu.

Zlato


Nemojte se bojati ove svjetlucave nijanse. Ona je iznenađujuće neutralna i odlična za sve prilike. Zapravo, ona vam može pomoći da na tako jednostavan način unesete dašak glamura u svakodnevni stajling.

Zelena šuma


Zelena (i sve njene varijante) veoma je popularna boja tokom zimske sezone, a vi je možete nositi i na vrhovima prstiju. Pored toga, nešto zagasitije nijanse zelene veoma dobro će se uklopiti u bilo koji stajling.

Svjetlucava crna


Ako je crna jedan od vaših prvih izbora, onda vam je ovaj svjetlucavi lak fantastična opcija. Ukoliko nosite čisto crni lak, onda bi bilo poželjno da ostatak kombinacije bude u živahnijim bojama. S druge strane, ukoliko ipak ne naginjete pomenutim nijansama, onda je ovaj lak baš odlična opcija.

Ultra ljubičasta


Ultra ljubičasta je tako raskošna i privlačna, a ovo je samo jedan od načina na koje je možete unijeti u svoj svakodnevni stajling ove zime. Često je zovu i “kraljevskom bojom”, a vi ćete se upravo tako i osjećati kada je budete nosile na vrhovima prstiju – poput prave kraljice.

Vatreno crvena


Boja koja odgovara svakom tenu i boja zbog koje će vas svi primijetiti. Boja strasti i ljubavi, boja koja uvijek privlači pažnju i boja koja je definitivno jedna od najomiljenijih tokom tmurnih, zimskih dana.

Hladni bež


Taj divni preplanuli ten već odavno nemate pa je odlična opcija da birate nude nijanse sa plavim podtonovima kako ne biste izgledale “isprano”. Pored toga, ovo je boja koja odlično pristaje svakoj ženi, a odlična je i iz razloga što se odlično slaže sa svim drugim bojama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info