Ovo su najmodernije boje kose ove jeseni

0

Popularni i trendovski komadi garderobe sigurno su jedan od najboljih načina da izgledate veoma moderno tokom date sezone. Međutim, jednako dobro ćete uraditi i sigurno izgledati još i modernije ukoliko se ove jesenje sezone odlučite za neku od sljedećih boja kose.

Crvena moka


Privlačno, vatreno, prekrasno! Postoji tako mnogo načina na koje bi se ova boja mogla opisati, ali reći ćemo samo to da, ako vam je cilj da budete u centru pažnje ove jesenje sezone, onda je ova boja idealna za vas. Mješavina bakra, kestena i klasične crvene nikada nije bila privlačnija!

Kikiriki puter


Apsolutno fantastična nijansa za gotovo pa sve brinete. Naime, riječ je o boji koja je za nijansu do dvije svjetlija od smeđe boje kose, a koja se odlično slaže i sa svakim tenom. Trenutno jedna od najpopularnijih boja.

Plava sa crvenim podtonovima


Pravo osvježenje tokom tmurnih jesenjih dana, ali i onih okupanim suncem, učiniće suptilni crveni tonovi na plavoj kosi te ćete dobiti veoma topao i privlačan stajling. Da bi stajling izgledao što prirodnije, držite se bogatih nijansi cimeta te je najbolje izbjegavati nijanse bakra i rubin crvene.

Povratak devedesetih


Kada je riječ o plavoj kosi, onda u najvećem broju slučajeva pričamo o svijetlim pramenovima, a to je posebno slučaj kod plavuša čije preferencije ne naginju ka zlatnim nijansama. Plave nijanse iz devedesetih godina prošlog vijeka, u stilu Pamele Anderson, veoma su popularan trend ove jeseni – retro, a tako privlačno i šik.

Zlatna jesen


Znate onu prekrasnu boju jesenjeg lišća? E, upravo to i jeste ova nijansa! Idealna za sve dame koje imaju svijetlo smeđu kosu, a koje bi željele da modernu i privlačnu promjenu ove jesenje sezone.

Zlatno ružičasta


Tamni korijen nije problem kada je riječ o ovoj zlatno ružičastoj boji pa je ona i jedan od lakših načina na koje možete posvijetliti tamnu kosu. Nježna i privlačna, jedna je od onih boja kojoj se veoma rado vraćamo tokom hladnijih sezona.

Jesenja narandža


S pravom se može reći kako je ovo prava jesenja nijansa – kombinacija prirodnih boja koje nas okružuju (čitajte: lišće, trava, bundeve) daju savršeni narandžasti ton koji će vam ukrasiti i najtmurniji jesenji dan.

Raskošni patlidžan


Ljubičasta boja kose često može biti i veoma veliki rizik, ali to nije slučaj kada je u pitanju boja patlidžana. Raskošna i privlačna, dovešće vas u centar pažnje, gdje god se pojavite ove jesenje sezone.

Topla brineta


Ako ste brineta, onda znate da univerzalna boja vaše kose ponekad može izgledati i prilično monotono. Kako biste to izbjegle ove jesenje sezone, dodajte različite tople pramenove, jer ćete na taj način svojoj kosi pružiti fantastičan sjaj i dimenzionalnost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info