Dnevni horoskop za 22.07.2021.

0

Ovan


Bićete neuhvatljivi. Kada druga strana pomisli da vam se približila, lepršavo ćete nestati iz vidokruga. Nikome nećete otkrivati šta tačno mislite i osjećate, sve će ostati na slutnjama. Više ozbiljnosti i praktičnosti pokazaćete u poslu. Imaćete nos za konkretne stvari pa neće sve ostati na planovima, pukim pričama i željama.

Bik


Partnerov postupak natjeraće vas da se odlučnije borite za svoju vezu. Moguće su nesuglasice i nerazumijevanje, jer ćete oboje biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Bićete rastrzani između više različitih poslova, a odnosi s kolegama ili šefovima neće donijeti zadovoljstvo. Moraćete se osloniti na vlastite mogućnosti i sami izboriti za svoja prava.

Blizanci


Pravo je vrijeme za obavljanje zahtjevnih poslova, putovanja i rješavanje starih problema. Društveni život postaće zanimljiv pa što više izlazite i zabavljajte se. Više pažnje ćete posvetiti spoljašnjem izgledu i njegi tijela. Nećete žaliti vrijeme provedeno u potrazi za dobrim komadom odjeće, a ispijanje kafa s prijateljima činiće vam posebno zadovoljstvo.

Rak


Možete se naći u situaciji u kojoj ćete, naizgled nezainteresovano, posmatrati dok drugi donose odluke koje će uticati na vaše planove, a u sebi gomilati bijes. Otežavajuće okolnosti probudiće vas i natjerati na djelovanje, kroz koje ćete spoznati svoje sposobnosti i doći do neočekivanih rezultata.

Lav


Bićete tjeskobni i skloni nezadovoljstvu. Zaplešćete se u mrežu neriješenih ljubavnih problema. Ni partner neće pokazivati inicijativu da se nešto riješi, što će vas još više ljutiti. Mogući su i nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima, kao i povećan broj obaveza koje će vas izlagati stresu. Popodnevni odmor biće nužan.

Djevica


Unutrašnji nemir i zasićenost svakodnevnicom ublažićete ako unesete nešto novo u svoj dnevni raspored. Vrijeme je da sprovedete u djelo nešto o čemu maštate ili već duže vrijeme planirate. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa pa velikodušnije pristupite drugoj strani ili prihvatite ruku pomirenja.

Vaga


Željni ste druženja i raznovrsne zabave. Očekuje vas novo poznanstvo ili obnavljanje zapostavljenih prijateljskih odnosa. Još ćete neko vrijeme sputavati ili skrivati svoja osjećanja. Međutim, uskoro bi vam se ona mogla oteti kontroli, a vi shvatiti da ste se u nekog zaljubili. Bliskoj osobi ćete ispričati sve pojedinosti upoznavanja sa simpatijom.

Škorpija


Prezaposleni ste pa sve manje vremena imate za druženje i za ljubav, a to može naštetiti vašem odnosu. Započnite razgovor s partnerom, kako biste razjasnili nedoumice koje vas muče. Preuzećete na sebe porodične dužnosti, a vidljivo je i vaše povećano žrtvovanje za djecu i ukućane. Pronađite trenutke samo za sebe.

Strijelac


Najviše veselja donose vam trenuci provedeni s mlađim ljudima i djecom. Razveseliće vas jedna vijest ili nečiji uspjeh. Stanje u prijateljskom odnosu promijeniće se nabolje, a ljubavne veze će postati još strastvenije, uprkos vašoj ljubomori i nepovjerenju. Izbjegnite razgovore o novcu s rođakom – to će baciti novo svjetlo na vaš odnos.

Jarac


Britkim izjavama i smislom za humor osvajaćete ljude oko sebe. U poslovnoj sredini naići ćete na podršku kolega i lakše izraziti svoje ideje. Bićete toplo primljeni gdje god se pojavite. Samce će razveseliti ljubavna prilika, a zaljubljene simpatijina izjava. Neki će izdvojiti novčani iznos za lične potrebe, obnoviti garderobu ili nekome kupiti poklon.

Vodolija


Očekuju vas ugodni susreti s prijateljima koji će proteći u zabavi. Bićete najglasniji u društvu i podizati raspoloženje svojim šalama. Privatni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladićete nesporazum unutar doma ili razjasniti neku situaciju s prijateljem. Osjećaj umora u večernjim satima biće znak da krenete ranije na spavanje.

Ribe


Neće se baš sve odvijati kako ste zamislili pa ćete spoznati vlastite propuste i greške, što će vam omogućiti da usavršite novu strategiju. Činiće se da u nekim situacijama niste dovoljno napredovali, iako je sve na to upućivalo. Splet okolnosti mogao bi uticati i na privatne planove. Neke ćete mijenjati ili odgoditi, a od nekih i odustati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info