Dnevni horoskop za 21.07.2021.

0

Ovan


Spremni ste za pozitivne preokrete u svom načinu života. Verbalne sposobnosti biće vam istaknute pa ćete se odlično snalaziti u pregovorima. Odnos s partnerom vidite drugim očima i lakše prihvatate njegove mane. Mlađi će mnogo vremena provoditi na internetu i preko društvenih mreža sticati nova poznanstva.

Bik


Očekuje vas poslovna gužva i zbrka pa bez dobre organizacije ne započinjite zahtjevne poslove. Bićete direktni i pomalo ironični, što bi vam moglo priuštiti nepotrebne rasprave. Pred vama su novčani troškovi vezani za članove porodice ili svadbu pa ćete s ukućanima napraviti novu strategiju trošenja novca.

Blizanci


Svojom zrelošću i spremnošću za promjene, lakše ćete donijeti bitne poslovne ili privatne odluke. Napredovaćete i u društvenom životu. Vaša duhovitost i komunikativnost ključni su za ljubavni uspjeh. Razumjećete partnerove motive, čak iako vas je nečim uvrijedio. Bićete spremni popustiti, ali i praštati.

Rak


Teško ćete se odlučivati na novu vezu, a postojeća će se naći na iskušenjima. Izbjegavajte udvaranje zauzetih osoba, ali nemojte ni partneru tolerisati prevrtljivo i neodgovorno ponašanje. Nerviraće vas nekorektni postupci bližnjih i njihovo pretjerano uplitanje u vaše privatne stvari. Bićete željni pravog odmora.

Lav


Velik obim poslovnih i porodičnih obaveza ostaviće vam malo vremena za ljubav. Ipak, kad ostvarite priželjkivane rezultate, osjećaćete se zadovoljnima i ispunjenima, a ljubavni problemi izgledaće vam manji i jednostavniji. Slobodni će se naći pred novim prilikama pa bi vam osoba u koju ste zaljubljeni mogla uzvratiti emocije.

Djevica


Nemojte brzopletim reakcijama pogoršavati odnos sa šefovima i kolegama. Čak i ako ste sigurni da ste u pravu, bilo kakvo istrajavanje na pravičnosti danas vam se neće isplatiti. Popodne provedite u ugodnom društvu. Predložite kafu ili šoping prijateljici koju dugo niste vidjeli.

Vaga


Otvoreno ćete razgovarati s partnerom. To će vam oboma donijeti olakšanje i otvoriti put kvalitetnijoj komunikaciji. Poslovni život odvijaće se prema vašim očekivanjima. Drugi će vas cijeniti i pomagati vam u napretku. Uzmite sebi dovoljno vremena za razmišljanje o poslovnom prijedlogu, posebno ako je ponuda vezana za inostranstvo.

Škorpija


Vaš šarm i optimističan nastup obezbijediće vam udvarače i podršku onih s kojima želite dijeliti lijepe trenutke. Izbjegavajte zahtjevnija i dugoročnija ulaganja. Odluke vezane za novac i zaradu donosite na temelju realnog pristupa situaciji. Ozbiljnije se posvetite sređivanju kućnog budžeta i razmislite o novim načinima štednje.

Strijelac


Vaša očekivanja će biti velika, ali moraćete biti spremni na odricanje i promjenu planova. Imaćete višak energije i željećete promjene, ali moraćete se suzdržavati i sve odgađati. Najviše će vas nervirati čekanje i komuniciranje s ljudima s kojima nemate teme za razgovor. Ne odbacujte šansu za pomirenje s partnerom!

Jarac


Najbolje rezultate postizaćete u poslovima koji zahtijevaju dobre komunikacijske vještine i sposobnost uvjeravanja dok vam precizni poslovi neće najbolje ići od ruke. Ako imate zdravstvenih tegoba, ne čekajte da uzmu maha. Vodite više brige o sebi, naročito ako ste već danima preopterećeni poslom i kućnim obavezama.

Vodolija


Oslanjaćete se na sebe i iz samih sebe crpiti snagu. Oslobodite svoju kreativnost i prepustite se nadahnuću, jer će vam otvoriti nove puteve saradnje i uspjeha. Otvaraju vam se vrata uspjeha i zadovoljstva, posebno na planu ljubavi i prijateljstva. Mogli biste doznati da se za vas počinje zanimati osoba u koju ste potajno zaljubljeni.

Ribe


Neće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s kolegama pa se posvetite zadacima individualnog karaktera. Fokusirajte se na poslove čiji ishod zavisi samo od vas. U ljubavnim odnosima probudiće se uspavana strast. Veče provedite kod kuće i odvojite dovoljno vremena za sebe i partnera.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info