Dnevni horoskop za 11.07.2021.

0

Ovan


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi.

Bik


Dan ćete provesti radno. Bilo da ste na radnom mjestu ili kod kuće, uvijek ćete naći posla za sebe. Potrebu za ugodnim i lijepim okruženjem podstaknuće vas na temeljno čišćenje stana ili razmještaj, kako biste unijeli promjenu.

Blizanci


Dan će biti posebno lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Ostali Blizanci neće biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa će se radije viđati sa prijateljima ili rodbinom.

Rak


Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to šef, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

Lav


Sadržajno ćete provesti dan, uz mnogo uzbuđenja i s različitim iskustvima. Od ranog jutra bićete u posebnom raspoloženju; pravićete planove za druženje s prijateljima i večernji izlazak. Vaša iskrenost biće zaslužna za povoljan obrat situacija koje su krenule nizbrdo – neko vama blizak shvatiće da ste u jednoj stvari bili u pravu.

Djevica


Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Vaga


Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znakovima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Škorpija


Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja dešavanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti kako biste se bolje osjećali, uradite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Strijelac


Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku bolje upoznati osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na dom i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru i pokrenite ga s mjesta – svaka promjena je dobrodošla.

Jarac


Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje na neki način zavisite, biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Vodolija


Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Ribe


Vodićete razgovore o novcu. Moraćete uskladiti svoje finansijske stavove s partnerovim i dogovoriti se oko zajedničkih troškova. Pazite samo da se ne posvađate! Postaće vam jasnije šta želite od ljubavi, veze i osobe koja je u centru vaših interesa. Emotivne nade i planovi mogli bi biti vezani za osobu s kojom radite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info