Dnevni horoskop za 06.07.2021.

0

Ovan


Stojite na vrhu puta, ali teško vam je vidjeti šta i kako dalje. Oslonite se na ljude oko sebe koji vam mogu pomoći. Ipak, nemojte zaboraviti da ste na kraju vi osoba koja donosi konačnu odluku. Dajte sve od sebe i odlučite se za jednu opciju. Zatim krenite hrabro naprijed i ne osvrćite se nazad.

Bik


Vaša planeta, Venera, danas vas vodi u nepoznato područje. Vaše maštarije potpuno vas zaokupljaju, ali na sreću strah od svega iracionalnog vas sprečava da idete glavom kroz zid. Upamtite da ponekad rješenje nije u brzini rješavanja problema. Dobro razmislite šta želite i kako ćete do toga doći prije nego krenete naprijed.

Blizanci


Danas budite oprezni u svojim postupcima i riječima. Razmislite prije nego učinite nešto naglo i požalite čim vidite šta ste učinili. Odgodite važne odluke na dan ili dva, dok ne osmislite strategiju, jer današnji postupci koje činite imaju dugoročne učinke na vaš život. U ljubavi samo mirno i bez pritiskanja partnera da vam pruži više nego što može samo zato, jer ste si vi zamislili da tako treba.

Rak


Vaše misli o ljubavi danas su komplikovane, a ideja da budete blizu osobe koju volite mogla bi se izjaloviti iako mislite da ste sigurni u ono što činite. Mogli biste se predomisliti čim se druga strana dotakne vaših ranjivih područja. Nemojte dozvoliti da ostanete povrijeđeni pa nemojte srljati emotivno u odnos u koji niste sigurni. Intimu je bolje razviti polako, kako biste postavili dobre temelje odnosa koji gradite.

Lav


Pripazite danas kome dajete svoje povjerenje, kako se ne biste našli u problemima na koje niste računali. Prijatelj ili kolega kojem vjerujete mogao bi vas iznevjeriti, iako ne namjerno. Vaše rasuđivanje danas nije najbolje pa izbjegavajte donošenje važnih odluka koje imaju dugoročniji uticaj na vaš život.

Djevica


Otvaraju vam se mnoge mogućnosti pa vam je teško fokusirati se na jednu stvar. Idite korak po korak, ne morate danas donijeti sve odluke. Opcije će biti otvorene i sutra. Budite strpljivi i dosljedni pa ćete sve stvari postaviti kako treba. Prvo dovršite stare poslove pa se onda prihvatite novih, a na kraju radnog dana posvetite se bliskoj osobi i dobićete željenu pohvalu iz usta osobe do koje vam je stalo.

Vaga


Čini vam se da vidite pravu sliku svega i svih oko vas te da znate kako se trebate postaviti. Ipak, razmislite još jednom prije nego djelujete, jer je vaš pogled vrlo jednostran i propuštate nešto vrlo bitno. Vaš pozitivni stav drugima će se činiti poput slijepog optimizma, sve dok ne pogledate i drugu stranu svojih osjećanja i stavova.

Škorpija


Ponekad jednostavno trebate skočiti bez razmišljanja kako biste osjetili pravi osjećaj koji tražite. Danas poradite na povezivanju svog poslovnog i privatnog života, jer bi vam to moglo pomoći u ličnom razvoju. Pozovite kolege na kafu ili piće poslije posla i družite se s njima u manje formalnom obliku. Ipak, nisu sve kolege stvorene za prijatelje pa mudro izaberite s kim ćete se družiti, a s kim ne.

Strijelac


Danas vam je teško pronaći vrijeme i energiju za sve poslove koje morate dovršiti. Vjerujte u svoje sposobnosti i stići ćete sve ako propustite neobavezno čavrljanje s kolegama. Dakle, ugasite telefon, isključte društvene mreže i zavrnite rukave. Priznanje za obavljen posao stiže. Drugi put razmislite prije nego se obvežete na više posla nego što ga možete odraditi.

Jarac


Imate visoko postavljenu ljestvicu, kada je riječ o poslovima koje danas želite obaviti. Nemojte se previše forsirati, jer ćete puknuti. Postavite sebi realne ciljeve i imaćete puno veću satisfakciju kad ih obavite nego u maštanjima o velikim stvarima koje je, jednostavno, nemoguće uraditi u roku koji ste sami sebi zadali. U ljubavi vas danas čeka malo iznenađenje od partnera pa se prepustite uzbudljivim emotivnim vodama.

Vodolija


Pretjerano samopouzdanje koje danas osjećate može vas poprilično iscrpiti, jer ćete davati od sebe više nego što zapravo možete. Budite objektivni prema sebi, jer ćete uništiti svu radost koju osjećate. Nemojte zaboraviti na svoje bližnje, podijelite obaveze koje imate u kući sa njima pa ćete se družiti kvalitetnije. Ako ste u vezi, večeras se slobodno otvorite partneru i dobićete nazad pozitivnu energiju koju ste utrošili tokom dana.

Ribe


Danas biste mogli imati problema s partnerom zbog nezgodne konstalacije Mjeseca i Venere. Oslonite se na svoju unutrašnju snagu i ne izbacujte nerealne strahove partneru, jer vas neće razumjeti. Na poslu ćete imati dosta obaveza pa budite disciplinovani i vrijedni. Uživajte u trenucima s porodicom, dragocjeni su i nema ih ni približno onoliko koliko biste htjeli.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info