Dnevni horoskop za 10.06.2021.

0

Ovan


Moguće su dobre vijesti vezane za nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Novčana ulaganja sada će vam se i te kako isplatiti, posebno ako pokrećete privatni posao ili se s nekim upuštate u partnerstvo. Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, krenite na dijetu. Manje boravite u zadimljenim prostorijama.

Bik


Odnos s partnerom iziskivaće više vaših ustupaka nego što možete dati. Mislićete da više dajete nego druga strana. Samo ćete trezvenošću uspjeti smiriti situaciju. Potrebe djece ili starijih ukućana biće prilične, ali vam ta žrtva neće teško pasti. Ako ste u vezi, sve ste bliže odluci o zajedničkom životu.

Blizanci


Ako imate bračnih problema ili je, iz vama nedokučivih razloga, došlo do prekida veze, iskoristite dan za pomirenje. Ne odustajte ni ako vas partner ignoriše. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa. Doći ćete do vrijednih spoznaja o kolegama, a neko od njih neće se pokazati previše kolegijalnim.

Rak


Raspolagaćete s mnogo energije, koju ćete jednako uspješno koristiti i u poslu i u ljubavi. Društveni život donijeće vam mnogo toga lijepog, a samcima poznanstvo koje će prerastati u nešto više. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom.

Lav


Moraćete se suočiti s poslovnim zaostacima i razlikama u ljudskim karakterima. Bićete skloni pogrešnim procjenama i nepromišljenim reakcijama, koje će se loše odraziti na odnos s bližnjima. Nastojte ispuniti data obećanja, ako ne želite zaoštriti odnos s partnerom. Izbjegavajte žurbu i površnost i objasnite ukućanima da vam treba odmor.

Djevica


Odlična moć zapažanja daće vam prednost u borbi sa suparnicima. Dobre prilike pojaviće se na području obrazovanja, rada u drugom gradu te u izdavaštvu, a neki će na terenski rad. Manje slušajte šta vam partner govori, a više pratite njegova djela. Očuvate li u svojoj vezi nježnost i bliskost, vaš će odnos ojačati.

Vaga


Planete upućuju na češće kontakte s mlađim osobama, djecom, pripadnicima suprotnog pola i intelektualcima. Prijateljstva će vam biti važna, ali nemojte se previše povjeravati drugima. Mogli biste se razočarati u kolegu ili osobu koju ste smatrali odanim prijateljem. Za rješavanje novčanih pitanja nećete biti previše motivisani.

Škorpija


Bićete uspješni u svim aktivnostima, a posebno onim vezanim za upoznavanje i pregovore. Izaći ćete kao pobjednik iz svih potencijalno osjetljivih situacija. Ako predstoji razgovor s članom rodbine, shvatićete da vladate situacijom. Neko će vam se obratiti za uslugu, a vi ćete rado izaći u susret.

Strijelac


Ne igrajte zakulisne igrice. Odlučite li nešto sakriti ili prećutati, svi su izgledi da ćete biti otkriveni. Ljubavni život biće prožet neizvjesnošću. Bavićete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Danas ne započinjite s nikakvim akcijama, jer su velike šanse da se ne ostvare.

Jarac


Imaćete odlične predispozicije za učenje, polaganje ispita ili svladavanje znanja stranih jezika. Vaše zavodničke sposobnosti se povećavaju. Sve adute ćete baciti na jednu osobu ili na jedan susret, a izgledi za uspješan ishod su veliki. Bračni odnosi postaće čvršći ako ne budete previše zahtjevni prema partneru.

Vodolija


Ne ulazite u rasprave s ukućanima, makar se radilo o situaciji u kojoj ste u pravu. Rasprave odgodite za neki drugi dan. Humor i optimizam biće ključni elementi pa nastojte biti opušteniji. Vaši ljubavni planovi se sporije ostvaruju. Ne požurujte drugu stranu i nemojte po svaku cijenu zahtijevati ono do čega vam je stalo.

Ribe


Naći ćete se u raznolikim situacijama i imati priliku pokazati svoju spretnost. Zvjezdani aduti su u vašem rukavu, posebno ako se budete manje opterećivali obavezama. Radne zadatke ispunjavaćete s entuzijazmom. Srećne ruke bićete u trgovini, učenju i prevođenju. Privlačiće vas ezoterija ili alternativa pa ćete i na taj način proširiti svoje vidike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info