Dnevni horoskop za 09.06.2021.

0

Ovan


Bićete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili savladavanje vještina bitnih za profesiju potpuno će vas zaokupiti. Željećete biti savršeni u onome što radite. Odnosi s partnerom biće isprepleteni zajedničkim ciljevima. Samci bi mogli ostvariti vezu s nekim iz drugog grada, jer ni daljina vas neće spriječiti da se sretnete.

Bik


Vlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate učiniti i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Ukoliko prodajete nešto, mogli biste naći dobrog kupca. Mlađe će početi zanimati svijet duhovnosti pa će krenuti u potragu za prikladnom literaturom.

Blizanci


Pripremite se na veći broj obaveza. Nećete biti previše motivisani za rad, ali koliko god vam bilo teško, savjesnost i odgovornost tjeraće vas da sve odradite temeljno i na vrijeme. Imaćete osjećaj da gubite kontrolu nad ljubavnim životom i da se partner sve više okreće svom društvu. Možda je to samo prolazna faza u njegovom životu.

Rak


Bićete napeti pa pripazite da se s nekim ne posvađate. Duboko udahnite i smirite strasti, jer već tokom popodneva vratiće vam se optimizam i raspoloženje. Zdravstvene tegobe poput glavobolje i umora upozoravaju da premalo brinete o sebi. Vrijeme je da za promjenu budete sebični i više mislite na sebe, a manje na druge.

Lav


Briljiraćete u intelektualnim poslovima kao što su pisanje, prevođenje ili davanje instrukcija. Imaćete snage za sve fizičke i intelektualne napore. Roditelji će posvećivati maksimalnu pažnju odgoju djece. Razmišljaćete o aktivnostima koje bi bile najpogodnije za njihov uzrast.

Djevica


Nedostajaće vam energije i optimizma. Otežano ćete ispunjavati obaveze zbog pomanjkanja ideja i koncentracije. U ljubavnom životu ne nasijedajte na tračeve. Ne vjerujte svemu što čujete i zadržite smirenost u rasplitanju intimnih problema. Ako vam nešto nije jasno, radije o tome pitajte partnera pa ćete shvatiti da nije sve onako kako ste čuli.

Vaga


Dobre poslovne okolnosti ispuniće vas novim elanom. Ukoliko krećete na put ili se spremate za sastanak, izborićete se za ono što želite, posebno ako je riječ o novcu ili honoraru. Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, ali vaša tvrdoglavost može ponovo otvoriti stare probleme oko kojih ste se s partnerom već jednom sporječkali.

Škorpija


Sve ste popularniji pa će vam se mnogi obraćati za savjet ili vas pozivati u svoje društvo. Neke će razveseliti naknada za prekovremeni rad ili uplata koja je sve vrijeme bila upitna. Formula ljubavne sreće biće u vašem dobrom raspoloženju pa ćete se odlično slagati s partnerom i prelaziti preko nekih njegovih upadica i kritika.

Strijelac


Izvrsno ćete se slagati s bližnjima, unoseći optimizam i pozitivnu energiju u odnose. Posla ćete imati preko glave, ali ćete u tome vidjeti priliku da pokažete šta možete. Partnerova ljubomora podstaknuće vas na veće izlive ljubavi i nježnosti. U vrtlogu strasti naći će se mlađi pripadnici znaka, s osobom koja ih jako privlači.

Jarac


Pričekajte s većim poslovima, povucite se i posvetite privatnosti. Budite oprezni ako kupujete nekretninu ili polovni automobil – vodite računa da dokumenti budu uredni. Ne posustajte u ostvarenju poslovnih ideja i akcija, čak iako sporo napredujete. Upravo takav razvoj situacije omogućiće da vam ništa ne promakne.

Vodolija


Nakon napetih situacija s partnerom, mogli biste se naći u strastvenom zagrljaju i zaboraviti nesuglasice. Roditelji će obaviti razgovor s djecom koji će se ticati njihovog zapošljavanja. Mogli biste posegnuti za nekim poznanstvima i vezama kako biste im olakšali da dobiju posao. Prijatelj vam se odužuje zbog neke vaše usluge.

Ribe


Najbolje bi bilo kada biste otišli na kratki godišnji odmor i tako skupili snage za sve što vas dalje očekuje. Nepovoljno razdoblje na poslovnom planu razotkriće pravo lice onih s kojima sarađujete. Pripremite se na to da će šefovi uvijek imati nešto prigovoriti pa se nećete moći oteti utisku da su baš vas uzeli na zub.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info