Dnevni horoskop za 05.06.2021.

0

Ovan


Sve čega se danas prihvatite, polaziće vam za rukom. U poslu ćete biti nenadmašni u potrazi za teško dostupnim podacima. Nezavisno o čemu je riječ, doznaćete sve što vas zanima. U raznim situacijama ćete spajati ugodno s korisnim. Slobodno vrijeme iskoristićete za sitne popravke po kući.

Bik


S djecom ćete provesti lijepe trenutke, uživajući u roditeljskoj ulozi. Bićete živahni i veseli i neće vam biti problem ništa uraditi, naročito ako će to razveseliti vama drage ljude. Prije izlaska iz kuće, provjerite dva puta jeste li ponijeli sve što vam je potrebno.

Blizanci


Od vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će zasad ostati samo na planovima. Odluke vaše djece neće vam se svidjeti. Reagujte mirno i pribrano. Ako su punoljetni, moraćete prihvatiti činjenicu da mogu sami upravljati životom.

Rak


Ozbiljnije i pribranije posvetićete se planiranju budućnosti, pridonijeti kvalitetu ljubavnog i poslovnog života, a možda se čak i preseliti u drugu državu ili grad. Obrazovanje je pod posebno povoljnim planetarnim uticajima pa to svakako iskoristite i ulažite u svoje znanje bilo kroz kurseve ili samouku nadogradnju.

Lav


Nećete moći odoljeti sniženjima i rasprodajama pa biste mogli potrošiti puno novca. Ukoliko imate slobodnog vremena, posvetite se rješavanju praktičnih stvari poput plaćanja računa ili spremanja onih prostorija koje su prekrcane stvarima za otpad. Pri tome biste mogli naći zametnutu stvar koju ste danima tražili.

Djevica


Promjena mjesta boravka djelovaće na vas iscjeljujuće. Vaše zalaganje i kreativnost će zadiviti osobe koje imaju moć odlučivanja ili veći društveni uticaj. Bićete zadovoljni razvojem događaja na poslovnom i novčanom planu.

Vaga


Zategnuti međuljudski odnosi posljedica su vaše nefleksibilnosti. Nećete biti zainteresovani za druženje pa će oni koji vas znaju kao veselu osobu biti iznenađeni vašim ponašanjem. Ako vas prijatelji pozovu da se vidite, ne izgovarajte se izmišljenim obavezama, nego izađite iz svoje ljušture i okrenite se vanjskom svijetu.

Škorpija


Uzdrmaće vas nečije izjave ili ponašanje osobe s kojom ste jako vezani. Ipak, takve neugodne situacije biće dobrodošle, jer će vam pomoći da izbacite iz sebe ono što prešućujete i riješite nesporazume. Druženje s prijateljima unijeće nove sadržaje u svakodnevnicu.

Strijelac


Iako vas planete podstiču na komunikaciju i društvenost, nećete biti raspoloženi za to. Najbolje ćete se osjećati u trenucima gdje ste sami i posvećeni nečemu što vas zanima. Mogli biste ostati duže na poslu, kako biste u miru i bez ometanja kolega dovršiti započeto.

Jarac


Istaknuta je vaša potreba za druženjem, promjenama i avanturama više nego za mirnim, idiličnim životom. Ako je vaš posao povezan s inostranstvom ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje poznanstvo preko interneta ili će prepiska sa simpatijom postati življa i erotičnija pa će pasti i dogovor za susret.

Vodolija


Očekujete li finansijsku podršku, nasljedstvo, osiguranje ili zajam, mogli biste naići na prepreke. U rješavanju istih, savjetom bi vam mogla pomoći osoba od koje ste to najmanje očekivali. U ljubavi biste mogli postići emotivni sklad, ali nezadovoljstvo na seksualnom planu i unutrašnja nesigurnost narušavaće vaš odnos.

Ribe


Očekuje vas iscrpljujuća borba sa situacijama koje trenutno nisu rješive. Član porodice umiješaće se u vašu bračnu priču na neočekivan način. Otvoreno će vam reći šta misli o vama i vašem partneru, što će vam otvoriti oči. Istaknuta je i važnost zajedničkih finansija, ali rasprava na tu temu mogla bi završiti burno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info