Dnevni horoskop za 29.05.2021.

0

Ovan


Moguće su sitne neprilike, ali one vam neće ozbiljnije narušiti planove. Ako negdje ipak zapne, ne gubite živce, jer tek onda nećete ništa uraditi. Željni ste promjena pa ćete se odlično provesti ako odlučite malom promijeniti sredinu. Ako vas pozovu prijatelji na druženje, svakako prihvatite. Lijepo ćete se zabaviti.

Bik


Vrijeme je da raščistite s ljubavnom prošlošću i krenete dalje. Previše energije trošite na nekog ko to ne zavređuje. Starija osoba iz porodičnog okruženja mogla bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana. Ako malo popustite i dopustite joj da učestvuje u onome što ste naumili, poći će vam za rukom da je odobrovoljite.

Blizanci


Privlačićete kao magnet svakog koga sretnete. Mnogi će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče, jer znate saslušati i dati iskren savjet. Uprkos sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte. Imate prevelika očekivanja od partnera, a to drugoj strani smeta i guši je.

Rak


Učestvovaćete u problemima koji postoje između vaših roditelja, a zbivanja vezana za partnera ili dijete zahtijevaće vašu prisutnost i odricanje. Primijetićete i sami da, ako niste naspavani i odmorni, ne možete djelovati. Zato, ako nemate većih obaveza, ništa vas ne sprečava da dan provedete na način koji vama najviše odgovara.

Lav


Pridavaćete mnogo više pažnje svojim postupcima i trudićete se partneru u svemu udovoljiti. Ako ste tek ušli u vezu, nemojte se iznenaditi ako vam simpatija ne uzvrati istom mjerom. Budite strpljivi i nemojte previše očekivati od druge strane, posebno ako se radi o nekom ko je prirodno introvertan.

Djevica


Posvetite više pažnje porodici. Ukoliko imate neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, bez svađe. Mogli biste se na neko vrijeme udaljiti od pojedinaca iz porodičnog okruženja, a sve zbog toga što nije po vašem. Ako danas radite, možda nećete biti zadovoljni načinom na koji se šef ophodi prema vama.

Vaga


Najviše zadovoljstva pronalazićete u komunikaciji s bližnjima. U ljubavi će doći do izražaja vaša spontanost. Komunikacija s partnerom biće dobra pa ćete se početi više povjeravati jedno drugom. Slobodno vrijeme iskoristićete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora, kupovinu novog namještaja i slično.

Škorpija


Uspostavite kvalitetnu komunikaciju s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Ne dopustite da vas obeshrabri nečiji stav ili mišljenje vezano za vaš ljubavni život. Bitno je samo ono što vi osjećate. Više fizičke aktivnosti umanjilo bi tegobe s kičmom i stopalima.

Strijelac


Trebaće vam više vremena za lične potrebe. Opterećenost tuđim brigama i problemima ispunjavaće vas nemirom, ali teško ćete izbjeći susrete s napornim pojedincima. Ne gomilajte ljubavno nezadovoljstvo u sebi nego upozorite partnera na nedostatke, ali nemojte da to zvuči previše kritično.

Jarac


Štedite energiju i bavite se samo onim što vas veseli. Slobodno vrijeme posvetite nekoj od sportskih aktivnosti, jer će kretanje biti najbolja preventiva protiv psihičkog umora. Postojeće ljubavne veze pokazaće se stabilnima, što se za odnose s rodbinom ne bi moglo reći. S njima biste se čak mogli i posvađati.

Vodolija


Obavite telefonske razgovore s ljudima koje ste zanemarili, a koji često misle na vas. S lakoćom ćete osvajati simpatije ukućana, ali i komšija. Pozivaće vas na druženje i prepričavati vam najnovije tračeve. Opušteno ćete čavrljati sa svakim koga sretnete. Neki će se naći na novom ljubavnom početku s novom osobom.

Ribe


Venera je ušla u vaše polje posla i novca, tako da u narednom periodu očekujte više aktivnosti po pitanju finansija. Neke materijalne šanse će vam se lakše otvarati. Tokom ovog dana usmjereni ste na lične poslovne interese. Emotivno – i pored korektnog odnosa sa partnerom – niste zadovoljni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info