Dnevni horoskop za 22.05.2021.

0

Ovan


Vodićete burne unutrašnje dijaloge i razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Polagano ćete se oslobađati duhova prošlosti. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i znanje, a ne kao kamen spoticanja. Zdravlje vam je i dalje osjetljivo pa pripazite. Obavite sistematski pregled.

Bik


Razgovaraćete s bliskim prijateljem o onome što već neko vrijeme imate na umu i što je izvor vašeg nezadovoljstva. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Raskinite s nasljeđima prošlosti, oslobodite se pojedinaca koji vas gnjave svojim problemima, a na vaše se oglušuju.

Blizanci


Odnos s partnerom biće napet. Doći će do izražaja vaša sklonost kritici i nepotrebnoj analizi pa ćete mnogima zagorčati život. Porodični problemi oduzimaće vam unutrašnji mir. Bićete nervozni i napeti zbog neodgovornog ponašanje vašeg tinejdžera ili bračnog partnera. Shvatićete da ipak malo pretjerujete.

Rak


Uživaćete u naklonosti i toplini kojima će vas zasipati osoba suprotnog pola. Ukoliko krećete na put, očekuju vas neobični događaji i ugodni trenuci uprkos svim gužvama na putevima. Porodična zbivanja primoraće vas da u kratkom roku donesete važnu odluku. Oslonite se na svoj instinkt i nećete pogriješiti.

Lav


Nećete biti zadovoljni nekim odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom niste načisto kada su u pitanju osjećanja. Šta će biti dalje, zavisi kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti ljudi od kojih ćete doznati mnogo o aktuelnim tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

Djevica


Nećete moći dugo vremena boraviti na jednom mjestu. Mučiće vas osjećaj da nešto propuštate, kao da nešto prolazi bez vašeg znanja. U ljubavnoj vezi postoji pritisak koji ometa protočnost osjećanja. Jedno od vas dvoje pokušava manipulisati drugom stranom, a ljutnja i netrpeljivost mogli bi rasti do kritične tačke.

Vaga


Provešćete ugodne trenutke u društvu rodbine i prijatelja. Povezivaće vas slični interesi i zajednički planovi. Ako ste predodredili sebi miran dan bez posjeta, posvetite se svom tijelu. Priredite sebi mirišljivu kupku, uredite nokte ili se prepustite slušanju muzike.

Škorpija


Pred vama je dan susreta, mogućeg zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Sitni nesporazumi u braku biće riješeni poklonom ili romantičnom večerom. Porodična situacija iziskuje više strpljenja i mudrosti, a odnos s prijateljem i odlučniji nastup. Ne filozofirajte previše, riješite s njim ono što vas oboje već dugo muči.

Strijelac


Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći u susret rodbini. Uz dozu samostalnosti, nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Neke izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici moglo bi biti razlog za prepirku.

Jarac


Podmirićete dug, a mogao bi pristići i novac koji vam kasni. Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svom domu. Dolazićete do kreativnih rješenja pa će drugačiji raspored namještaja unijeti novu i pozitivnu energiju u vaš životni prostor. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu okončati dogovorom za sljedeći susret.

Vodolija


Optimistično ćete gledati u budućnost, a ljubavna situacija će se odvijati onako kako ste zamišljali. Kratka promjena okruženja probudiće potisnutu strast. Samci, neko će se truditi da vas osvoji. Prepustite se čarima udvaranja. Mogli biste dobiti vrijedan poklon ili neki drugi znak pažnje.

Ribe


Intuicija će vas besprijekorno služiti pa je poželjno da je poslušate. Odvojite dio dana samo za sebe i za ono što vam predstavlja pravo zadovoljstvo. Družite se s prijateljima, čitajte omiljeno štivo ili pogledajte dobar film.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info