Dnevni horoskop za 21.05.2021.

0

Ovan


Česti telefonski razgovori neće vam dopustiti da se prepustite odmoru kakav vam treba. Mogli biste preko volje dogovoriti susret s prijateljima, a zatim i brzo otići kući, jer nećete biti raspoloženi za razgovore. Slobodni će biti zaokupljeni emotivnim životom. Neko će vas oduševiti pa ćete se prepustiti toku ljubavnih događanja bez ustezanja.

Bik


Neke šanse se danas potpuno neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahtijeva brza odluka pa budite spremni da reagujete. Osjećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

Blizanci


Mogli biste razmišljati o radikalnim zaokretima u privatnom životu ili izglađivanju nesporazuma s jednom osobom. Bićete ugodno iznenađeni partnerovim romantičnim ponašanjem. Dan je stvoren za bliskost i nježnost pa se i samcima savjetuje da večernje sate provedu u društvu, jer bi nekog mogli upoznati.

Rak


Trebaće vam više mira, a kako vas ne očekuju značajniji događaji, najviše vremena ćete provesti u laganom tempu i ritualima koje volite. Dan je povoljan za osvajanje nečijeg srca. Neki od vas prihvatiće udvaranje simpatične osobe tek toliko da se malo zabave. Javiće vam se neko koga niste dugo vidjeli.

Lav


Iako ćete se dobro nositi sa zbivanjima, trebaće vam više odmora pa ćete najradije uživati u svom miru, izbjegavajući čak i ukućane. Bićete zasićeni razgovorima i savjetima koje niste tražili. Moguće su svađe s partnerom, najviše zbog obostrane nepopustljivosti. Kod nekih će razlog svađe biti neutemeljena ljubomora.

Djevica


Budite tolerantni i druželjubivi. Nemojte tvrdoglavo insistirati na svojim stavovima, pogotovo ako znate da će vas to udaljiti od dragih ljudi. Smatrate li da finansijska situacija zahtijeva povećani oprez, obavite s ukućanima razgovor o tome – zajednički ćete lakše doći do rješenja. U razgovoru s prijateljem doznaćete da se nekome sviđate.

Vaga


Pred vama je dan druženja. Razgovor koji će započeti u veselom tonu, mogao bi se izroditi u raspravu u kojoj ćete voditi glavnu riječ. Međutim, niko neće moći proturječiti vašim odličnim argumentima. Intelektualni kapaciteti su vam na vrhuncu.

Škorpija


Nemojte se prepuštati samosažaljenju, koliko god vas shrvalo neraspoloženje. Budite aktivni, prihvatite se kućanskih poslova, sređivanja računa, popravki. Sumnje koje vas muče u vezi partnerove vjernosti, odagnajte razgovorom u četiri oka – shvatićete da niste bili u pravu.

Strijelac


Više ćete se kretati, biti razgovorljivi i spontani. Vaš šarm pridonosi popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Intenzivno ćete slati poruke ili dugo telefonirati. Pojačana psihička energija povoljno će se odraziti na vašu sposobnost učenja i pamćenja.

Jarac


Koristićete svaki slobodan trenutak za kontakte s ljudima koje niste dugo vidjeli. Opuštaće vas neobavezna šetnja gradom, razgovor uz kafu ili društvo ljudi s kojima možete otvoreno razgovarati. Ipak, vodite više računa o svojim izjavama ili načinu na koji se obraćate drugima, jer nisu isključene ozbiljnije svađe i nerazumijevanja.

Vodolija


Samci bi mogli upoznati nekog zanimljivog i ostvariti novo prijateljstvo. Zauzeti će uživati u društvu partnera, uz čiju će pomoć riješiti finansijski ili neki drugi problem. Sanjarićete o putovanju na neko lijepo mjesto, gdje se možete u miru odmoriti.

Ribe


Oslobodite dan od viška obaveza i posvetite se isključivo sebi. Ako vas prijatelji pozovu na druženje, svakako se odazovite, jer je sigurno da ćete se odlično provesti. Razmišljaćete o svom zdravlju i tegobama koje vas uznemiruju. Mogla bi vas zainteresovati istočnjačka vještina koja smiruje i uravnotežuje duh.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info