Dnevni horoskop za 12.05.2021.

0

Ovan


Iako će tokom ovog dana napetost prosto “visiti u vazduhu”, kada je poslovni segment u pitanju, ipak je ovo izuzetno povoljan trenutak u kojem možete napraviti značajne kontakte. Dobar odnos sa autoritetima, koji vas podržavaju. Odnos sa voljenom osobom postaje sve bolji.

Bik


Očekuju vas neplanirane obaveze koje će poremetiti druge planove. Mogli biste raditi prekovremeno i pod pritiskom kratkih rokova. Dogovore s prijateljima mnogi će otkazati zbog neplaniranih zadataka, a možda i kućnih popravki. U ljubavnom životu isplatiće vam se inicijativa. Osobi koja vam se sviđa hrabro predložite druženje.

Blizanci


Dan je pogodan za planiranje predstojećih projekata i aktivnosti. Manji poslovni zastoji pojaviće se kao splet vanjskih okolnosti na koje nemate uticaja pa se nemojte zbog toga nervirati. Ako ste u potrazi za novom vezom, nećete se ustručavati prvi prići osobi koja vam se sviđa. Ipak, nemojte biti previše direktni.

Rak


Prijateljski odnosi pokazaće se bitnima. Uticajni ljudi i poznanstva pomoći će vam u potrazi za poslom. Dan je pogodan za odluke vezane za štednju ili ulaganje novca, a nekima bi mogao biti odobren kredit. Uz malo šarma i verbalnog umijeća, izvući ćete znatnu korist iz poslovne saradnje.

Lav


Imaćete prilike dokazati svoja stajališta i osigurati sebi veći ugled u poslovnom krugu. Međutim, to isto moraćete znati i održati, pokazati koliko ste jaki i onda kad se situacije ne odvijaju kako ste zamislili. Sumnjaćete u partnerove namjere ili njegove emocije prema vama. Pretjerivaćete s ljubomorom i nepovjerenjem.

Djevica


Ujutro ćete se teže probuditi i najradije biste ostali kod kuće. Radićete sporije i teže se fokusirati. Onima koji su u braku ili vezi moguća je prepirka s partnerom. Kontrolišite ljubomoru, naročito ako ste odnedavno u vezi. Ukoliko namjeravate vježbanjem poboljšati formu, počnite s laganim vježbama kako biste izbjegli upalu mišića.

Vaga


Najugodnije ćete se osjećati na radnom mjestu. Kolege će vam činiti usluge ili olakšati izvršavanje poslova. U ljubavnom životu predstoje vam uzbudljivi trenuci i zanimljiva zbivanja. Mogli biste se pomiriti s partnerom i početi ispočetka ili ćete napokon smoći hrabrosti da nekome kažete šta osjećate prema njemu.

Škorpija


Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti, jer ono što vas onemogućava su objektivne okolnosti. Nemojte dopustiti da vas drugi opterete svojim problemima, jer ste puni svojih koje niste riješili. Mogli biste doznati da se neke kolege protive vašem napredovanju ili projektima koje ste predložili, što će vas razočarati.

Strijelac


Povećavaju se vaše obaveze prema prijateljima, rođacima i djeci. Mlađe očekuje mnogo susreta i telefonskih poziva. Ako ste u svađi s prijateljem, uspješno ćete riješiti nesuglasice koje su remetile vaš odnos. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja. Ipak, pripazite da ne pretjerate djelujući poput buntovnika.

Jarac


S partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta, naročito ona vezana za odgoj djece. Nije isključeno da krenete u neke zajedničke poslovne projekte. Finansije iziskuju oprez. Izbjegavajte situacije koje vas vode u povećane troškove.

Vodolija


Moglo bi vam se dogoditi da, radi neodgodivih obaveza, produžite radno vrijeme. Ipak, naći ćete vremena da se čujete s prijateljima, kao i da obavite poslove vezane za djecu ili roditelje. Naći ćete se u centru nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda. Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenome, izvrsno ćete se osjećati.

Ribe


Izbjegavajte situacije u kojima ćete morati na brzinu dovršavati stvari, jer će mogućnost grešaka biti povećana. Moraćete se suočiti sa sobom, s partnerom i novčanim problemima. Zajednički ćete doći do rješenja, iako će tome prethoditi nimalo ugodna partnerova kritika na vaš račun.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info