Dnevni horoskop za 09.05.2021.

0

Ovan


Prvi dio dana je naglašen Mjesecom u polju svakodnevnice, drugi dio u polju partnerstava. Taman vrijeme do prijepodneva iskoristite da obavite oko kuće ono što imate ili da se posvetite članovima porodice. Ostatak dana obavezno posvetite voljenoj osobi.

Bik


Odnosi s bližnjima nalagaće povećan oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve se to može odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete podlijegati turobnim mislima. Ne budete li se odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

Blizanci


Moguće je poznanstvo koje će ostaviti dubljeg traga na vama. Željno ćete iščekivati simpatijin telefonski poziv, a to bi se moglo i dogoditi. U saobraćaju budite savjestan vozač i oprezan pješak. Ljubitelji biciklizma i rolanja trebali bi izbjegavati kretanje po opasnim saobraćajnicama i biti vrlo oprezni, jer nisu isključene povrede i padovi.

Rak


Razmišljanje o obavezama vezanih za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenja kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi.

Lav


Prvi dio dana ćete vjerovatno iskoristiti da se dobro odmorite, da kunjate do nekih kasnih časova, da natenane popijete kaficu i doručkujete pa da krenete da pravite planove za dalje. Ostatak ove nedjelje će biti u pokretu, vjerovatno sa prijateljima ili sa osobom koja vam je simpatična.

Djevica


Nedostajaće vam mira i pravog odmora. Partner će tražiti vašu pomoć oko kućnih poslova, a i djeca će navaljivati da ih vodite u bioskop ili park. U ljubavi se savjetuje oprez. Nećete pogriješiti ako zauzmete ulogu diskretnog posmatrača i pričekate da se druga strana otvori. Bilo kakvo insistiranje proizvelo bi suprotan efekat.

Vaga


Vjerovatno ćete biti pospaniji nego inače, teško ustati i trebaće vam dobrih par sati da se razbudite i da budete u svom “fazonu”. Ostatak ove nedjelje ćete iskoristiti da radite ono što vi volite i u čemu uživate – najvjerovatnije u kontaktu sa prijateljima.

Škorpija


Ne preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih se primite shvatićete da nemate volje da ih privedete kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa ako ne morate na put ili ako niste obećali nekome da ćete se vidjeti, radije ostanite kod kuće i odmorite.

Strijelac


Osjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih osjećanja. Ukoliko održavate vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner.

Jarac


Pokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni.

Vodolija


Partnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u posljednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očito za to ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Spriječite roditelje da vam govore šta i kako nešto trebate uraditi.

Ribe


Toliko naglašena potreba za ljubavlju, a tolika stegnutnost i sputanost u ovom segmentu. Vjerovatno ćete ustati i neće vam biti dobro. Bićete u jednoj od svojih čuvenih “loših faza”, zato što se ništa ne odvija onako kako vi želite. Ipak, na svu sreću, popraviće vam neki ljudi raspoloženje tokom popodneva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info