Dnevni horoskop za 03.05.2021.

0

Ovan


Najbolje ćete se osjećati ako vas svi puste na miru. Nećete dopustiti da svakom budete na usluzi, jer za to nećete imati ni volje ni energije. Ako treba da učestvujete na nekoj proslavi ili svadbi, na vrijeme osmislite odjevnu kombinaciju. Ukoliko morate otići da kupite poklon, povedite sa sobom nekog s kim ćete se moći posavjetovati.

Bik


Naći ćete se s društvom na kafi i uživati u prepričavanju novosti. Mnogi će se razveseliti kada vas ugledaju. Shvatićete da ste nekim ljudima nedostajali, a to će vas ispuniti ponosom. Ne savjetuje vam se čekanje na ljubavnom planu. Ako ste spremni za novu vezu, nema mjesta okolišanju – dogovorite susret!

Blizanci


Kućne ili poslovne obaveze obavljaćete preko volje. Otežano ćete stupati u kontakt s onima koji su zaduženi za administrativne zadatke pa takve poslove nemojte obavljati u posljednji trenutak. Bićete uspješniji u samostalnom djelovanju nego u timskom radu. Posvetite se aktivnostima čiji tok zavisi isključivo od vas.

Rak


Simpatija će vam se udvarati putem elektronske prepiske, što će kod oboje raslamsati maštu. Jedva ćete čekati da se nađete u četiri oka. Izvrsno ćete se slagati sa starijima čiji savjeti će vam biti dragocjeni. Ako vam se obrati neko u želji za razgovorom, ohrabrite ga osmijehom – možda ste toj osobi u prilici pomoći pronicljivim savjetima.

Lav


Iskoristite svaku raspoloživu priliku da biste ostvarili ciljeve. Uticajni prijatelji povezaće vas s ljudima do kojih je inače teško doći. Pripazite šta govorite u prisustvu šefova i njima bliskih osoba, jer postoji opasnost da vaše izjave budu pogrešno shvaćene. Ne odbijajte pozive za druženje, jer vam je potrebno da se udaljite od napetih situacija.

Djevica


Dešavanja će biti raznolika i prepuna iznenađenja pa ćete u posljednji trenutak mijenjati planove. Zaoštreni odnosi s ukućanima dosežu vrhunac. Kad međusobno kažete u lice sve što ste predugo držali u sebi, uvidjećete da ste otvorili put boljem razumijevanju. Međutim, gorak okus u ustima ipak će vam ostati.

Vaga


Mogli biste na sebe preuzeti zaduženja kolege na bolovanju. Nezaposleni bi mogli dobiti posao koji će ih iscrpljivati, ali s vremenom više neće biti naporno. Nakon radnog vremena doći ćete u iskušenje da promijenite svoj izgled, što će biti pun pogodak. Dan je odličan za promjenu frizure ili boje kose pa ćete biti zadovoljni izgledom.

Škorpija


Što više budete u društvu prijatelja, to ćete se bolje osjećati. Zaljubljeni će se prepustiti zagrljajima i nježnim razgovorima – pobrinite se da vas niko ne ometa. U poslu napredujete. Rezultati uloženog rada i znanja počinju dobijati konkretno ruho, a to će vas ispuniti ponosom.

Strijelac


Poslovna dešavanja neće biti lišena stresa i nervoze. Nadređeni će se kritičkim okom osvrnuti na vaš rad, što ćete doživjeti previše lično. Nemojte naglo reagovati – objektivni pogled omogućiće vam da uočite detalje koje propuštate da vidite. Dajte partneru više slobode, posebno ako i sami uviđate da mu nedostaje društveni život.

Jarac


Očekuje vas mnogo susreta i uzbudljivih situacija. Mogli biste se naći u društvu osobe koju smatrate nesimpatičnom. Međutim, kada počnete razgovarati, shvatićete da je vrlo zanimljiva i ljubazna. Ako ste u vezi ili braku, uložite više napora ukoliko želite da partner shvati koliko vam je stalo do njega. Ne škrtarite na nježnim riječima.

Vodolija


Mogli biste od prijatelja ili rodbine posuditi izvjesnu količinu novca ili strpljivo štediti za ono što želite kupiti. Moraćete pokazati više strpljenja prema partneru. Pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja tako što ćete dopustiti da završi započetu rečenicu. Intenziviraćete druženje s ljudima s kojima ste proveli mladost.

Ribe


Nametnućete se sigurnim stavom i čvrstim nastupom. Vaše riječi i ideje nikog neće ostavljati ravnodušnim. Uspješno ćete se boriti sa svim izazovima i postići uspjeh u raspravi s osobom koja važi za vrlo inteligentnu. Iznenadiće vas strastvenost novog partnera. U trenutku ushićenja bićete spremni i na nestvarna obećanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info