Dnevni horoskop za 20.04.2021.

0

Ovan


Raspolagaćete s mnogo energije. Društveni život donijeće ugodne trenutke, a zadovoljstvo na ljubavnom planu biće vaša najveća motivacija. Slobodnima se smiješi ljubavni početak, dok će zauzete radovati partnerova pažnja. Iako ćete posumnjati u ishod važnog projekta, ispostaviće se da je vaš strah neutemeljen.

Bik


Vaši su se snovi sudarili s ograničenjima stvarnosti, što će vas prisiliti da drugačijim načinom dođete do nekih rješenja. Pritajite svoje akcije i namjere. Oko vas je previše onih koji bi to mogli zlupotrijebiti i iskoristiti protiv vas. Mogli biste skrivati tajnu koju vam je prijatelj povjerio, ali pazite da se nekome ne izlanete.

Blizanci


Potreba za promjenama uvešće vas u društvo neobičnih i inteligentnih ljudi. Nečiji način razmišljanja pozitivno će djelovati na vaše stavove i omekšati ih. Ako ste još sami, nabacite osmijeh i ostavite sve brige po strani. Čak i ako ste umorni od posla, smognite snage za kafu s prijateljima.

Rak


Osoba kojoj se sviđate pokušava vam se približiti, ali kao da nemate namjeru dopustiti joj da vas upozna. Bićete lošeg raspoloženja pa će vaši postupci biti hiroviti, čak i vama samima neshvatljivi. Možda ste prošlih dana bili previše izloženi stresnim situacijama pa naprosto nemate strpljenja ni za najbliže.

Lav


Utisak koji ostavljate na druge biće ključan u nekim poduhvatima. Znaćete sebi stvoriti dobre uslove i pravilno koristiti svoju energiju i optimizam. Izvjesna je veća popularnost u javnosti pa ćete svugdje biti rado dočekani i viđeni. Partner bi vas mogao iznenaditi lijepim poklonom ili vas razveseliti komplimentima.

Djevica


Novcu ćete pristupiti savjesnije i odgovornije. Dokazaćete sami sebi sa ste zreliji i mudriji po ovom pitanju. Ako ste u vezi ili jako zaljubljeni, partner bi vam mogao zamjeriti zbog ljubomore. U nekim trenucima nećete moći sami sebe prepoznati, ali to će biti jače od vas. Dobrog savjetnika imate u jednom od prijatelja.

Vaga


Danas vam ništa neće ići kako ste planirali. Budite spremni na nagle promjene, naročito planova povezanih s članovima porodice. Budete li previše insistirali na poštovanju vlastitog mišljenja i viđenja stvari, partner bi vam to mogao zamjeriti. Na radnom mjestu situacija će biti slična pa pripazite kako ne biste došli u nepotreban sukob.

Škorpija


Nenametljivim, ali upornim pristupom proguraćete svoje ideje kod nadređenih. Preko posla upoznaćete nove ljude, a nisu isključene ni simpatije s nekim od kolega. Obratite pažnju na svoj izgled, frizuru i odjeću, jer će vas neko bitan procjenjivati po tome koliko držite do samih sebe.

Strijelac


Ugodno će vas iznenaditi poruka od simpatije. Na šarmantan način poigravaće se s vašim osjećanjima, ali u tome neće biti zle namjere. Možda vam samo priprema iznenađenje, kako biste dan proveli što uzbudljivije. Ako putujete, u večernjim satima budite oprezniji, a konzumiranje alkohola svedite na najmanju mjeru.

Jarac


Omjer uloženog truda i postignutih rezultata neće biti najbolji. Angažovaćete se na prevelikom broju poslova koje ćete uspijevati obaviti tek polovično, što će vas dodatno frustrirati. Napeta porodična situacija već vas duže vrijeme izlaže stresu. Previše je toga na vama pa osjećate pritisak životne težine.

Vodolija


Sve što budete obavljati na terenu i bez direktnog kontakta sa šefovima donijeće uspjeh. Vaša opuštenost omogućavaće vam nesmetano kreativno izražavanje. Priuštite sebi malo avanture i razonode, unesite živosti u bračne odnose. Ako niste spremni za novo ljubavno iskustvo, nemate razloga da to ne date do znanja.

Ribe


U porastu će vam biti energija i veselo raspoloženje. Upoznaćete zanimljive ljude koji će biti temelj dobre zabave. Mogli biste potrošiti puno novca, ali nećete žaliti ako je provod bio dobar. Prijateljstvo s nekim na vašem radnom mjestu održavaćete putem elektronske pošte, ali vaša dopisivanja postajaće sve romantičnija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info