Dnevni horoskop za 19.04.2021.

0

Ovan


Pronađite način kako da iz sebe izbacite napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto uraditi nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Ukoliko osjetite glavobolju, uzrok može biti i psihičke prirode, posebno ako ste izloženi stresu. Ne osamljujte se ma koliko smatrali da vam je odmor nužan, dobro društvo najbolje će vas opustiti.

Bik


Stavite naglasak na odnos s partnerom, jer postoje manje prepreke koje morate prebroditi. Vaše želje neće biti u skladu s težnjama druge strane, ali izvjesno je da ćete idućih dana više pregovarati i privesti kraju dotrajale odnose i istovremeno ulaziti u nove. Zdravlje vam je osjetljivo, nemojte dopustiti da neke tegobe uzmu maha.

Blizanci


Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite ili su vam se nagomilali neplaćeni računi. Dio dana posvetite prijateljima. Izađite im u susret ako vas mole za pomoć ili uslugu koja iziskuje dodatni angažman. Ako ste mlađi, vaše će raspoloženje zavisiti od kvaliteta ljubavnog života.

Rak


Briljiraćete u poslovima u kojima možete upotrijebiti umne i komunikacijske sposobnosti. Ako imate novčanih problema, snalažljivost će vam pomoći da ih brzo riješite. Djeca su na svojevrsnoj prekretnici. Bitno je da im date dobar savjet ili pružite moralnu podršku što vama, snalažljivim Rakovima, ne bi trebalo da bude problem.

Lav


Razmislite šta govorite, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Budite diplomatični u poslovnim kontaktima. Bićete skloni povlačenju u sebe i nespremni na komunikaciju. Postupak voljene osobe ili roditelja dovode vas pred gotov čin. Uprkos tome, izborite se za sebe. Ako patite od umora, posegnite za vitaminima!

Djevica


Moguće su nesuglasice s partnerom. Izbjegavajte previše ozbiljne teme za razgovor i međusobno kritikovanje. Ni na radnom mjestu dan neće proći bez neke napete situacije. Nemojte učestvovati u tuđim raspravama, jer vam to nije potrebno. Porodicu ne zamarajte problemima koje možete sami riješiti.

Vaga


Snalazićete se na razne načine kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete kredit zahtijevaće više napora, a najviše će vas nervirati spora birokratija. U takvim i sličnim situacijama do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenost cilju pa vas ništa neće moći skrenuti sa zacrtanog puta.

Škorpija


Krasiće vas odlična elokvencija i zapažanje. Pronalazićete zajednički jezik s ljudima koji su drugačiji od vas, čime ćete iskazati upućenost skoro u svaku problematiku. Bićete organizovani pa je dan pogodan za obavljanje aktivnosti za koje inače nemate strpljenja. Neko koga dugo niste vidjeli mogao bi vas telefonski kontaktirati.

Strijelac


Osjećaćete se usamljeno i neshvaćeno čak iako ste okruženi ljudima. Brige će umanjiti vašu sposobnost logičkog procjenjivanja i pozitivnog pristupa ljubavi, ali već sutra optimističnije ćete razmišljati. Ako se prepustite čaroliji udvaranja, ne očekujte više nego što vam okolnosti dopuštaju, barem kada je riječ o današnjem danu.

Jarac


Svojim šarmom i jednostavnim nastupom privlačićete pažnju okoline. Uživaćete u sportskim aktivnostima, a oni kojima nije do fizičkih napora, zadovoljstvo će pronaći u druženju s prijateljima. Ako ste privremeno bili razdvojeni od voljene osobe, predstoji vam strastveni susret. Od nekoga biste mogli primiti lijep poklon ili kompliment.

Vodolija


Biće vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećaćete se nesigurno i nedoraslo izazovima, ali kad strah popusti shvatićete da je lakše nego vam se činilo. Partner neće s vama lako izlaziti na kraj. Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome pa će vam prigovarati da ste tvrdoglavi i da vam se ništa ne da dokazati.

Ribe


Pripremate li se za ispit ili izlaganje pred ljudima, bićete uvjerljivi i uspješni. Iskoriste dan za razrješavanje problema, jer će prepreka biti manje. Osjetićete poriv za iskorakom iz svakodnevnice i unijeti dašak originalnosti u sve aktivnosti. Izvrsno ćete se snalaziti u pomalo nesvakidašnjim okolnostima i situacijama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info