Dnevni horoskop za 30.03.2021.

0

Ovan


Čuvajte se ishitrenih odluka donesenih zbog prolaznih teškoća i ne padajte u iskušenje da odustanete od planova. Komunikacija s ukućanima oduzimaće vam energiju. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne izlijećite se s obećanjima za koja i sami znate da ih ne možete ispuniti.

Bik


Dan pred vama obilovaće telefonskim pozivima i neočekivanim susretima s ljudima koji će vas zadržavati svojim pričama, zanemarujući činjenicu da vi žurite. Istaknuta je važnost promjena vezanih za bliskog prijatelja ili rođaka. Zbog nekog od njih moraćete se žrtvovati i odustati od vlastitih planova. Ipak, to vam neće teško pasti.

Blizanci


Imate više povjerenja i optimizma, što će se povoljno odraziti na odnos s određenim ljudima. Šanse za napredovanje sve su vam veće. Saradnja s drugima pokazaće se učinkovitom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ukoliko živite previše stresno, stanite malo i posvetite se sebi i neka vam zdravlje bude prioritet.

Rak


Zablistaćete u svom najboljem izdanju. Osluškivaćete znakove svog organizma i zadovoljiti njegove potrebe. Prikladna odjeća ili nova frizura samo će pridonijeti vašem šarmu i još boljem raspoloženju. Oživjeće i vaš društveni život i značenje prijateljstva, a nije isključeno ni da kontaktirate s osobom u koju ste zaljubljeni.

Lav


Bićete usmjereni na druge i žrtvovati se više nego što je potrebno. Vaša brižnost i spremnost da sve preuzmete na sebe razveseliće pojedince, ali vas bi moglo iscrpiti. Ostavite nekome da svoje probleme riješi sam. Razveselite se nečim novim. Ne mora biti riječ o predmetu ili odjeći, nego o nečemu što će u vama probuditi nove utiske i osjećanja.

Djevica


Moć uvjeravanja vam je jača strana pa nemojte sumnjati u uspjeh, nezavisno je li riječ o poslovnim ili privatnim poduhvatima. Intuitivno ćete razumjeti druge, davati mudre savjete i rješavati svoje i tuđe probleme. Poželjećete druženje u manjem društvu, što će podići raspoloženje više nego ispijanje kafe s površnim poznanicima.

Vaga


Zabrinuti ste zbog poslovne situacije i nekih važnih odnosa. Planete vas neće maziti, nego dovoditi u iskušenje i pred nove prepreke. Nekima predstoji dan odluke. Da biste mogli ući u novu vezu ili riješiti dileme u postojećoj, moraćete se i sami u nečemu promijeniti. Uočavate partnerove nedostatke, ali svojih često niste svjesni.

Škorpija


Energije vam neće nedostajati, a znaćete je na pravi način iskoristiti. Svojim današnjim vještim akcijama mogli biste se riješiti velikog problema, koji vas je sputavao i koštao mnogo živaca. I u ljubavi ste sve zadovoljniji. Više ćete uvažavati partnerovo mišljenje i truditi se da ga učinite zadovoljnijim.

Strijelac


Podsvijest vam je aktivna, a snovi neobični. Možda se ne uspijevate odmoriti ni kada spavate pa ste na granici snaga i strpljenja. Terapija biljnim čajevima mogla bi biti od pomoći, ali prije svega zdrav i uredan život. Kad dođete kući, poslovne brige i preokupacije ostavite pred vratima, a svu pažnju usmjerite na porodicu.

Jarac


Stanje uzbuđenosti i uznemirenosti obilježiće vaše raspoloženje. Pokušaćete sve držati pod kontrolom, a ako vam nešto promakne, pretjerano ćete se nervirati. Biće važno da neke stvari ne preduzimate na svoju ruku, bez prethodnog dogovora s ukućanima. U protivnom bi vaše dobre namjere mogle biti pogrešno shvaćene.

Vodolija


Često ćete biti u situacijama koje će vas zbližiti s nekim ljudima ili približiti cilju. Dokazaćete da možete uspjeti uprkos otežanim okolnostima. Vaša fizička forma će varirati. Zavidna energija će se izmjenjivati s trenucima umora i neraspoloženja. Usporite ritam i više se odmarajte. Usmjerite energiju na privatni život, porodicu i prijatelje.

Ribe


Koncentracija i pamćenje biće vam na zavidnom nivou. Brzo ćete shvatati, razumijevati potrebe i želje sagovornika. Moguće su nove poslovne prilike, a svoj talenat dokazaćete opipljivim djelima. Vaša kreativnost biće svima vidljiva, a i partnera ćete oduševiti svojim raspoloženjem i nastojanjima da ga nasmijete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info