Dnevni horoskop za 12.03.2021.

0

Ovan


Zdravlje i forma danas vas neće najbolje služiti. Na stres ćete reagovati jače nego inače, a bićete razdražljivi i skloni nerviranju. Nove okolnosti moguće su u radnom okruženju, a na udaru promjena mogao bi se naći i ljubavni život. Susret s nekim mogao unijeti nemir u vaše srce pa ćete cijeli dan misliti samo o tome.

Bik


Bićete puni ideja. Pripremaćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Cijenićete jednostavne ljude koji znaju uživati u malim stvarima i s kojima u razgovoru možete dotaknuti bilo koju temu. Uz diskretan modni detalj ili novom frizurom, prikažite sebe u novom svjetlu. Komplimenti koji budu slijedili godiće vašem egu.

Blizanci


Okolina će vam biti naklonjena pa na radnom mjestu možete očekivati da će kolege prema vama biti uslužnije nego inače. Roditeljska uloga će vas ispunjavati pa ćete razmišljati o kupovini novog stana. Samcima predstoji zanimljivo veče – razgovor sa simpatijom otkriva njene namjere prema vama.

Rak


Odgovornost će biti velika, kako u poslu tako i u ljubavi. Zato je bitno da odluke donosite kada ste smireni. Ne dopustite da vas izbaci iz takta neugodno iznenađenje na poslu ili iscrpljujuća rasprava. Iako uspjeh leži u vašim rukama, toga ćete tek djelomično biti svjesni. Manje razočarenje u ljubavnog partnera nije razlog za paniku.

Lav


Objektivne okolnosti biće nešto manje povoljne, ali ćete ih uspjeti neutralizovati izdržljivošću i dobrim planiranjem. Od mogućih iznenađenja brzo ćete se pribrati i donositi ispravne odluke. Nečiji stav o vašoj ljubavnoj vezi mogao bi vas iznervirati. Nemojte sebi to dopustiti ili nasijedati na tuđe sugestije.

Djevica


Neće vam se svidjeti način na koji će se šef odnositi prema vama. Usprkos tome, zadržite osmijeh na licu i dokažite se svojim radom. Trebate li obaviti veću kupovinu, pažljivo koristite sredstva, posebno ako plaćate karticom. Takođe, pazite na vrijedne stvari koje imate sa sobom, jer ćete biti zaboravni.

Vaga


Zahvaljujući strpljivosti, dobro ćete podnijeti dugotrajne i iscrpljujuće sastanke. Djelovaćete mirno, ali bude li vas neko nepotrebno gnjavio, otvoreno ćete mu dati do znanja da vam smeta. Samci imaju velike šanse da nekog upoznaju ili se barem zabave u društvu privlačnih i zanimljivih ljudi.

Škorpija


Razmislite šta je uzrok vašem unutrašnjem nezadovoljstvu. Možda se energetski trošite na pogrešne ljude ili na poslu previše radite. Ne očekujte od sebe nemoguće. Osjećate li zasićenost od svega, osamite se i tako priberite. Postoji li potreba za raščišćavanjem bilo koje teme u vašem ljubavnom odnosu, dan je dobar da podstaknete razgovor.

Strijelac


Dan je pogodan za donošenje odluka i odlazak na put. Kontakti s autoritetima i starijima biće višestruko korisni. Obnovićete stara poznanstva, njegovati postojeća, a i pustiti nove ljude u svoj život. Čak i kada poželite trenutke samoće i povlačenja u sebe, to vam neće poći za rukom – danas ćete biti traženi.

Jarac


Niste zadovoljni svojim radnim učinkom i rezultatima. Bilo bi dobro da se manje oslanjate na druge i njihova obećanja. Mogli biste raskinuti ugovor ili se baviti sudskim sporom. Na ljubavnom planu mogući su prolazni poremećaji. Bićete zasićeni bračnom zajednicom i osjećati potrebu za svojim mirom.

Vodolija


Iscrpljenost ćete teško izbjeći. Družite se s onima uz koje se osjećate najugodnije. Samci, iako ćete imati osjećaj da se karakterno ne slažete sa simpatijom, vrijeme koje ćete provesti zajedno ubrzo će vas uvjeriti da se i te kako možete dobro nadopunjavati.

Ribe


Izbjegavajte veća ulaganja. Posvetite se planiranju i prikupljanju informacija, posebno ako želite oročiti novac, podići kredit ili riješiti pitanje porodične imovine. Mogli biste uspostaviti toplije odnose s osobom s kojom radite ili se naći na kafi s prijateljem iz djetinjstva. Zbog Mjesečevog uticaja, bićete vrlo intuitivni, ali i osjetljivi i ranjivi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info