Dnevni horoskop za 05.03.2021.

0

Ovan


Odnosi s ukućanima biće opterećeni zbog nedostatka kvalitetne komunikacije. S nekim ljudima ćete zahladiti odnose, a s drugima intenzivirati susrete i zbližiti se. Najbolje ćete se zabavljati u društvu nepoznatih, jer vas takvi neće previše ispitivati o vašem životu.

Bik


U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob poslije koga slijedi razlaz.

Blizanci


Rješenje teškoća finansijske prirode je na pomolu – možda će vam biti uplaćen honorar ili će vam neko posuditi novac. Na zdravlje malo više pripazite. Stres i umor biće razlog slabije radne učinkovitosti, ali i mrzovolje koju ćete prenositi na bližnje. Ako treba, odspavajte malo u popodnevnim satima, godiće vam.

Rak


Uspostavljaćete nove kontakte, mnogo pričati i biti skloni da razgovarate o svojim intimnim doživljajima i iskustvima. S najboljim prijateljem podijelićete dileme, ali znaćete da su to stvari koje ipak morate riješiti s partnerom. Ukoliko vam je potrebno da se malo oraspoložite, dio dana provedite u kupovini. Naći ćete nešto prikladno za sebe po povoljnoj cijeni.

Lav


Očekuju vas zastoji i kašnjenja. Malo toga će se odvijati po planu pa bi poslovni sastanak, ljubavni susret ili putovanje mogli biti odgođeni. Nemojte se suprotstavljati autoritetima ni ulaziti u rasprave s njima, jer neće dobro završiti. Pripazite na zdravlje, a moguće je i veće odricanje za nečije dobro.

Djevica


Bićete odlični u komuniciranju i radu sa strankama. Izgledni su vam brojni kontakti koji će biti veoma ugodni. Možda će vam na um pasti neobična ideja, koja se može pokazati korisnom u poslu. Ako imate simpatiju u drugom gradu, mogli biste se dogovarati o susretu koji će biti vrlo uzbudljiv ako se prvi put trebate vidjeti.

Vaga


Raspoloženje će vam se često mijenjati. Bićete razdražljivi i lako gubiti strpljenje. Pojedinci će vam ići na živce, posebno oni s bahatim stavom. Odložite bitne poslove i dogovore za neki drugi dan, jer bi se danas mnogo toga moglo izjaloviti. Osjetite li da partnera nešto muči, potrudite se doznati šta mu se mota po glavi.

Škorpija


Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu pa i u poslu.

Strijelac


Iako vam poslovi donose veću zaradu, pripremite se na povećane troškove koji bi vam u određenim trenucima mogli uskratiti osjećaj sigurnosti. Ako ste u braku, vaše sumnje i nesigurnosti će ojačati. Shvatićete da vas zahtjevni poslovni ritam udaljava od ukućana. Ne reagujte burno na partnerove reakcije – možda ga nešto muči!

Jarac


Nemojte bježati sami od sebe i okolnosti koje vas prate. Radije se suočite s uticajem koji drugi ljudi imaju na vas i koji vas usporavaju u pravom napretku. Smetaće vam partnerova dominacija i njegovo uplitanje u sve što radite. Promijenite nešto, sjednite i porazgovarajte u četiri oka. Shvatićete da problemi nisu tako veliki.

Vodolija


Proradiće vam mašta, a estetski ukus izoštriti, što će rezultovati pozitivnim promjenama na vama. Mogli biste promijeniti stil oblačenja. Mnogi će od vas tražiti savjet, osjećajući da od vas mogu dobiti mudar odgovor. I kolege će vas svaki čas nešto trebati, a povremeno vas i gnjaviti.

Ribe


Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvijezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info