Dnevni horoskop za 02.03.2021.

0

Ovan


Mogli biste dobiti priznanje za svoj rad ili pohvalu. Bavite li se kreativnim radom, istaknućete svoje potencijale. Kućna i porodična atmosfera neće doživjeti značajnije promjene. Imaćete pregršt planova kada su u pitanju nekretnine i prostor u kojem boravite. Mogli biste se prihvatiti uređenja ili kupiti namještaj.

Bik


Danas budite na velikom oprezu. Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve rizike koji vas vrebaju i koje morate da uračunate prije nego što donesete konačnu odluku.

Blizanci


Na razne načine se bavite pravnim i papirološkim poslovima. Vaše organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja, jer su to vode u kojima savršeno plivate. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli s ljubavnih problema.

Rak


Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smjeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne djeluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri.

Lav


Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da spriječite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez puno riječi saopštite šta imate.

Djevica


Imate previše ideja kako da unaprijedite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vrijeme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda vam je neko ukrao plan i već uveliko ga sproveo u djelo.

Vaga


Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Prije nego što zaronite u more briga, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

Škorpija


Brzopleti ste pa zbog toga nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ukoliko se odnose na porodične, bračne ili ljubavne odnose. Osim toga, čuvajte se prevaranata, naročito ako imate bilo kakvog posla s kupoprodajom nekretnina.

Strijelac


Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni, jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promjenjivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite.

Jarac


U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Vodolija


Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvjesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osjećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna.

Ribe


Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da ga prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspijevate da se opredijelite i donesete pravu odluku kojom biste izbjegli agoniju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info