Ovo su lakovi koje morate imati ovog ljeta

0

Pastelne nijanse su za proljeće ono što su svijetle nijanse za ljeto – a ovog ljeta ćemo uživati u trendi bojama lakova čije se nijanse kreću od ultra svijetlih do neonskih. To su nijanse koje su toliko svijetle i živahne da se čini kao da su “žive”. Sljedećih pet su najveći trendovi za ljeto koje je pred nama.

Neon žuta


Da bi ova boja postala još izražajnija, ispod nanesite sloj neprozirnog laka. Dodatni savjet: kako biste postigle savršenu ravnotežu, na nokte na nogama nanesite kremastu nude nijansu.

Vatrena mandarina


Sigurno će vam fantastično stajati i odlično se slagati sa čašom hladnog Aperol Spritza. I, da, odmah će je svi primijetiti.

Prava ljetna boja


Odvažna i privlačna, tirkizna nijansa tako će dobro stajati na vrhovima prstiju, posebno nakon što vam koža dobije tamniji pigment.

Žestoka ljubičica


Jedno je sigurno – ovo je boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Da, ova živahna nijansa ljubičaste veoma je raskošna, a odlično se slaže sa lakom boje breskve koji možete nanijeti na nokte na nogama.

Morsko plavetnilo


Nijansa koja tako podjeća na more, plažu, ljeto… Istovremeno je i pravo osvježenje koje možete nositi na vrhovima svojih prstiju, bilo kada i bilo gdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info