Rak: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao.  Početak poslovne sedmice može biti dosta napet. Moguća su neslaganja sa kolegama, problemi sa papirima i u dogovorima, promjene u posljednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. No, ovo je prolazna faza nakon koje dolazi smirenje pa nemojte da dozvolite da u vama preovlada nervoza, bijes, a pogotovo nemojte u ovim danima donositi bilo kakve značajnije odluke.

I pored ovakvih situacija, vaša pozicija i radno mjesto su stabilni, a može se pojaviti i nova ponuda u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Ne zaboravite da u ovu sedmicu ulazite sa potpunim pomračenjem svog vladara, Mjeseca, što i te kako može donijeti i napetost i nervozu i promjenjivo raspoloženje i onaj osjećaj da ste pritisnuti, da više ne možete da izdržite i da što prije morate napraviti neki potez, presijecanje.

Ovakva osjećanja držaće vas sve do polovine sedmice i zato je jako bitno da oni u emotivnim vezama i brakovima ovo prepoznaju i pokušaju da naprave neki kompromis – i u sebi i u odnosu sa voljenom osobom.

Oni koji su slobodni – postoji izuzetno jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete joj se u ovoj sedmici i prepustiti, iako ste svjesni da to možda i nije baš onakva priča kakvu biste vi željeli…

Zdravlje. Stariji Rakovi će imati probleme sa kostima, zglobovima, reumom. Mlađi će biti napeti, a moguće je i da ih potkači manja prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info