Avgust: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Nova frizura definitivno je jedan od najjednostavnijih načina da steknete više samopouzdanja te da izgledate moderno i privlačno. Ukoliko planirate da malo promijenite stvari, bar što se tiče vaše frizure, neka vam sljedeća galerija, deset trenutno najpopularnijih frizura, služi za inspiraciju.


Elegantno talasasta kosa dodatno je poboljšana zlatnim tonovima koji cjelokupnom izgledu daju raskošan i senzacionalan osjećaj.


Kosa boje kestena oblikovana je u prefinjenu frizuru koju upotpunjuju šiške nježno prebačene u stranu, a koje dodatno ističu jagodice.


Jednostavna frizura može biti prekrsna, kao što je ovdje slučaj – kombinacija nijansi čokolade i smeđe koje stvaraju izvrstan “okvir” licu dodatno poboljšavajući njegove karakteristike.


Razdjeljak sa strane temelj je ovog stila koji se izdvaja od drugih zbog dugih šiški koje uokviruju lice i koje padaju sa strana i ka ramenima.


Šiške i razigrani talasi kose koji nježno padaju na ramena dodatno su poboljšani nijansama crvene, karamele i ćilibara.


Zanosna bob frizura! Višestruka crvenkasto-plava nijansa koja je nježno isprepletena u blagim talasama koji se pružaju ka ramenima racept je za frizuru za kojom će se svi okretati.


Nježni pramenovi boje trešnje naglašavaju “plimu i oseku” delikatnih talasa koji nježno uokviruju lice.


Oštri kontrast koji je apsolutno divan postići ćete pomoću kratke frizure boje espresa i svijetlog tena.


Šiške koje nonšalantno sežu do očiju glavna su atrakcija ovog platinastog stila koji dodatno ističe crte lica.


Jedva vidljivi razdjeljak sa strane iz kojeg počinje da “niče” volumen, u kombinaciji sa nježnim šiškama i pramenovima kose koji padaju na ramena, stvara neponovljivi stil idealan za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info