Zimske pantalone: 25 modernih modela koje možete nositi i na posao

0

Pantalone su, definitivno, komad odjeće koji se najviše i najčešće nosi tokom hladnijih dana pa to nije izuzetak ni ove sezone. Donosimo dvadeset i pet modernih modela koji su idealni za sve prilike pa i posao.

Klasika je klasika!


Klasične crne pantalone komad su garderobe koji svaka žena treba da ima! Bilo da li ćete ih nositi u poslovne ili privatne svrhe, one su jednostavno uvijek poželjne. Uvijek ih birajte prema obliku vašeg tijela (naravno, ako vam je cilj da izgledate privlačno i elegantno).

Visoki stuk


Pantalone (ali i suknje) sa visokim strukom već nekoliko sezona su pravi hit. A to je sasvim i razumljivo – ovaj model pantalona dobro stoji svakoj ženi, a veoma je popularan i poželjan, jer na najbolji mogući način može da vam pomogne da prikrijete određene nedostatke (kao što je, recimo, par kilograma viška u predjelu struka).

Zemljani tonovi


Sa pantalonama u zemljanim tonovima nikada ne možete pogriješiti. One su veoma elegantne i pravi odmor za oči. Pored toga, veoma dobro se mogu iskombinovati sa gotovo svim drugim bojama.

Uske i elegantne


Naravno da nećemo nositi previše uske komade garderobe na posao (osim što nije udobno, nije ni pristojno), ali određeni modeli pantalona koji “idu uz nogu” veoma su udobni i izgledaju ultra efektno.

Široke pantalone


One nisu rezervisane samo za ljetnu sezonu. Uvijek moderne i poželjne, možete ih nositi baš u svim prililikama, ali i kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Još ako imaju visoki struk – pun pogodak!

Crno je elegantno


Bez obzira na sve, crnoj se uvijek rado vraćamo, jer je tako elegantna, ali je i jedna od onih nijansi koje se najlakše mogu kombinovati. Pored toga, crno i bijelo jedna je od vanvremenskih kombinacija pa s njom nikada ne možete pogriješiti.

Šta se bijeli u gori zelenoj?


Iako mnoge žene izbjegavaju nošenje bijelih pantalona tokom zimskog perioda, nikome nije jasno ko je izmislio to “pravilo”. Bijela je veoma privlačna nijansa, a možda joj je jedina mana što je malo teža za održavanje. Ipak, to ne znači da se ne može nositi u svim prilikama pa i na posao.

Pantalone i gležnjerice


Zaista, kombinacija koja uvijek “pali”. Najpopularnija obuća (bez obzira na sezonu), gležnjerice su zaista zahvalne za kombinovanje i ne samo to – veoma su udobne, a sa tako mnogo modela na tržištu, zaista je veoma lako izabrati odgovarajući par. Odlično se slažu sa svim modelima pantalona, mada najbolje sa užim.

Somot je hit


Uvijek bio i ostao! Pantalone od somota su veoma zahvalan komad garderobe, jer su prilično jednostavne za održavanje, a kombinacije s njima su bezgranične – majica, bluza, košulja, džemper – ma sve što vam padne na pamet!

Crno je crno!


Kao što već rekosmo, crnu možete kombinovati sa svim drugim bojama, a u zavisnosti od toga da li više volite svjetlije ili tamnije nijanse, zavisi i da li ćete izgledati jednolično ili spektakularno. Crnu je uvijek poželjno “razbiti” određenim asesoarima, jer ćete izgledati mnogo privlačnije i svježije.

Bordo


Za nju se može reći i da je nova crna, jer je veoma zahvalna za kombinovanje sa drugim bojama. Bordo i siva, bordo i zelena, bordo i žuta – tri dobitne kombinacije koje su idealne baš za sve prilike.

Midi kaput i pantalone


Naravno da ćete veoma rado nositi kaput tokom hladnih zimskih dana, a osim što je veoma funkcionalan, on je i veoma moderan i popularan. Mini, midi, ili maksi dužina kaputa? U suštini, to i nije toliko bitno – bitno je jedino da vam bude dovoljno toplo. A, usput, svi navedeni modeli odlično se slažu sa pantalonama.

Pantalone i čizme preko koljena


Kombinacija koju nose moderne žene! Čizme preko koljena su već više sezona veoma veliki hit u svijetu, a zaista je jasno i zašto je to tako: udobne, funkcionalne i veoma lagane za kombinovanje sa pantalonama, helankama, farmericama pa čak i suknjama.

Pantalone i patike


Naravno, ovo je kombinacija za ležerne dane na poslu, imajući u vidu da patike i nisu baš dio poslovnog dres koda. U svakom slučaju, možete ih nositi sa širokim pantalonama pa se neće toliko ni primijetiti da su patike u pitanju. I, uvijek je bolje da birate jednobojne modele patike, jer ih je mnogo lakše kombinovati sa ostatkom garderobe.

Karirane pantalone


Karirane pantalone mogu biti i priličan izazov za kombinovanje, ali to ne znači da bi trebalo da ih ne nosite. Daleko od toga – birajte uzorak koji najlakše možete uklopiti sa komadima garderobe koje već imate.

Kraći kaput i široke pantalone


Ukoliko se odlučite za ovu kombinaciju, tada ćete i na najlakši način stvoriti proporciju između gornjeg i donjeg dijela. Nećete izgledati natrpano, a kombinaciju uvijek možete “obogatiti” pomoću asesoara (šal ili marama bi ovdje bili idealan izbor).

Široke pantalone do gležnjeva


Ako volite ovaj model pantalona, onda je potrebno ispoštovati samo jedno pravilo: kombinujte ih sa čizmama (po mogućnošću visokim), a nikako sa gležnjericama.

Crne pantalone i životinjski uzorak


Životinjski uzorak veoma je popularan i poželjan dezen, a odličan je iz razloga što vam može pomoći da običnoj kombinaciji dodate dašak glamura i raskoši. Odlično se slaže sa svim kombinacijama, a posebno sa tamnijim nijansama. I, kad god je to moguće, birajte samo asesoare koji su ovog dezena.

Crno i bijelo


Vanvremenska kombinacija s kojom nikada ne možete pogriješiti. Štaviše, ona vam može pomoći da izgledate ultra elegantno i sofisticirano.

Široke pantalone sa horizontalnim prugama


Pantalone sa horizontalnim prugama obično su sastavni dio odijela, ali to onda znači da ih je najlakše kombinovati sa blejzerom. Ukoliko se odlučite za široke pantalone sa horizontalnim prugama, opcije za kombinovanje su bezgranične. I, nećete ih nositi samo s košuljom (zapravo, košulja je u ovom konkretnom slučaju najmanje poželjna).

Zvoncare ili trapez?


U suštini, ista je stvar! Pantalone čije se nogavice šire od koljena ka krajevima uvijek se vraćaju u modu, a sigurno i vi imate bar jedne!

Poruka u boci


Toliko često ste vidjeli majice i džempere sa natpisima (pri tome ne mislimo na natpise robnih marki) da ste se možda i zapitali zbog čega su toliko popularne. Pa, objašnjenje je jednostavno: svako od nas želi da pošalje neku poruku okolini, a jedan od najljepših načina da se to uradi je natpis na majici ili džemperu. A istu tu majicu ili džemper veoma lako možete kombinovati sa pantalonama, samo obratite pažnju da na njima ništa ne piše.

50 nijansi crne


Kad god nemate ideju šta obući, krenite od crne. Neka vam ona bude baza pa onda ostatak uklapajte prema njoj. Ukoliko volite da nosite crno od glave do pete – ni to nije problem. Dodajte samo asesoar u drugoj boji i spremni ste za nove radne pobjede.

Pantalone i krzno


Uvijek populana, krznena bundica veoma je funkcionalna i moderna, a i tako poželjna tokom hladnih zimskih dana. Možete je kombinovati sa svim modelima pantalona, bez obzira na njihovu dužinu i oblik.

Kapa glavu čuva


Nikada nemojte potcijeniti moć asesoara! Uvijek su tu da vam pomognu da vaš stajling izgleda zanimljivije, modernije i privlačnije. Kapa, rukavice, šešir, šal, torba – sve je idealno u ovim hladnim zimskim danima i ništa ne odudara od kombinacije u kojoj su glavni protagonista pantalone.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info