Rak: Mjesečni horoskop za MART 2017. godine

0

Posao. Tokom cijelog mjeseca vaše će polje karijere biti izuzetno naglašeno tranzitom planeta. Pošto i Venera ide retrogradnim hodom kroz njega, posebnu pažnju biste trebali da obratite na finansijski segment, koji će biti dosta promjenjiv i gdje morate biti obazrivi kada su bilo kakve investicije ili ulaganja u pitanju. Tokom prve dekade čak možete imati otežanu naplatu potraživanja ili slabije isplate. Konjukcija Merkura i Urana se takođe dešava u ovom polju, što može tokom treće dekade dovesti do problema u komunikaciji sa saradnicima, poslovnim partnerima, kolegama, ali i sa nadređenima. Doduše, tokom tog perioda vam se neočekivano mogu otvoriti prilike za više poslovnih putovanja pa čak i van zemlje.

Ljubav. Pred vama je prilično stabilan mjesec, kada su u pitanju emotivna partnerstva. Voljena osoba i vi ćete manje nego inače imati bilo kakvih trzavica i uglavnom će vaši dogovori biti na obostrano zadovoljstvo. Ipak, ne može se poreći da partner trenutno ima značajniju ulogu, da je on osoba koja potencira na vašim susretima, pravi planove, trudeći se da vam maksimalno izađe u susret. Ipak, ne treba tražiti “dlaku u jajetu” – bitno je da vas dvoje funkcionišete kako treba. Vi ćete povremno imati svoje nervozne i razdražljive faze i to najviše tokom treće dekade marta, ali će ovo proći bez većih problema. Ukoliko ste slobodni, mart donosi mogućnosti za dva jača emotivna kontakta. Jedan od njih je vezan za vašu prošlost, gdje može doći do neočekivanog susreta sa bivšim partnerom i do ponovnog buđenja strasti između vas. Drugi je vezan za poslovni segment ili za poznanstvo preko prijatelja i to tokom drugog dijela mjeseca. Ukoliko vas posluži “sreća junačka”, ovo može postati i ozbiljna priča.

Zdravlje. Rakovi bi u ovom mjesecu trebali da izbjegnu duži boravak u kući, u zatvorenim prostorima, pogotovo ako su oni neprovjetreni ili gdje boravi mnogo ljudi. Potreban vam je svjež vazduh, kretanje, trošenje energije koja je sada dosta velika. U suprotnom može doći do pada raspoloženja, čak se ovo može odraziti i na vaš imunitet vodeći vas u česte prehlade ili probleme sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info