Uspješna banjalučka priča

0

“Svi naši uspjesi djelo su timskog rada. Konstantno radimo na usavršavanju svakog pojedinca, razmjenjujemo iskustva s kolegama u regionu i slušamo i komentare pacijenata. Da, godina je bila dobra, ali ova mora biti još bolja,” istakao je dr Kozomara.

Prethodna godina bila je vrlo uspješna za poznatu banjalučku oftalmološku kliniku Svjetlost, na čijem čelu se nalazi poznati doktor Bojan Kozomara koji već godinama kliniku vodi putem uspjeha.

O značajnom napretku klinike svjedoči preko 1100 uspješno izvedenih operacija u Banjaluci, a ono što je još važnije je činjenica da se radi o velikom broju regionalnih pacijenata koji su svoje povjerenje dali klinici i time proširili dobar glas o Banjaluci.

A da će tako biti svjedoči i činjenica da je klinika sada bogatija za najsavremeniju opremu za operacije na zadnjem segmentu oka koje će doprinijeti još većem i uspješnijem obimu posla.

Prethodnu godinu obilježile su i brojne nagrade poput nagrade za najbolju operaciju izvedenu uživo dodijeljenu u Milanu, zatim nagrada za najbolju regionalnu bolnicu dodijeljenu u Kanu i “ESQR Quality Choice Prize 2016” dodijeljena u Berlinu.

Svjetski uspjesi i regionalno osvajanje tržišta samo su dodatno inspirisali doktore banjalučke klinike “Svjetlost” da i građanima BiH ponude najbolju uslugu u Bihaću, Tesliću, Derventi i Čelincu gdje ordiniraju svake sedmice.

Ipak, ono što je svakako garant za uspješnu 2017. godinu su ljudi – jer su u prošloj godini stasali mladi naraštaji koji su postali doktori specijalisti, a zaposlena su i tri nova mlada ljekara i dvije medicinske sestre.

Kliniku “Svjetlost” u ovoj godini očekuje i preseljenje u novi, moderniji i funkcionalniji prostor koji će dodatno unaprijediti pružanje usluga iz svih oblasti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info