6 stvari koje ženu čine seksipilnom

0

Svaka žena je lijepa na svoj način, ali samo sledećih šest stvari ženu čine istinski seksipilnom i privlačnom.

Samopouzdanje


Ono je od ključne važnosti. Snažan, svrsishodan hod, glava visoko podignuta, kontakt očima i široki osmijeh najbolji su načini da ga i pokažete. Samopouzdanje mnogo je više od snažne privlačnosti – ono je temelj snažnog života.

Sposobnost da zatražite ono što želite takođe je veoma privlačna karakteristika. Ili, drugim riječima, ambicija.

Ambicija


Ona vam daje svrhu i pravac u životu. Ona je privlačna, jer ženi koja ima sopstvene ciljeve omogućava da na svoju srodnu dušu gleda kao na partnera, saigrača, nekoga s kim može postići sve na svijetu (takva veza i treba da bude).

Strast


Strast za životom. Strast za drugom osobom. Strast za interesovanja, hobije, umjetnost, muziku – bilo šta što vas “pokreće”. Vidjeti ženu u njenom pravom svjetlu i voljeti to što ona radi jedna je od najprivlačnijih stvari na svijetu.

Dobrota


Dobrota prema drugima razočaravajuće je rijedak kvalitet u savremenom društvu. Odvajanje nekoliko trenutaka da biste pokazali istinsko saosjećanje prema drugom ljudskom biću, bez obzira o tome o kome je riječ i odakle je, pokazuje nivo ljudske toplote i dubine koja se nikada ne može i neće moći nadomjestiti privlačnom spoljašnošću.

Iskrenost


Kada je žena zaista ono što jeste i kada se ne mijenja ni zbog koga, to objedinjuje većinu karakteristika koje smo već spomenuli u tekstu iznad. Takođe, to pokazuje i da ona ima dosta poštovanja, prvo prema sebi, a onda i prema drugima.

Zašto je iskrena žena toliko privlačna? Uzmimo za primjer samo jednu stvar: koliko dugo biste ostali u vezi sa prelijepim ili prezgodnim lažovom? Ako ne možete vjerovati partneru, kako možete s njim zasnovati čvrstu i trajnu vezu? Ne možete.

Otmjenost


Ona nema nikakve veze sa cijenom odjeće koju nosite! Kada pričamo o otmjenosti onda je riječ o dostojanstvu s kojim se nosite i nivou poštovanja koji pokazujete prema ljudima oko vas.

Uopšte nije bitno kakav auto neko vozi, u kakvoj kući živi ili koju “marku” odjeće nosi. Ako ta osoba ima ružan stav prema drugima i ima tendenciju da sramoti druge u javnosti, ništa od toga nije bitno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info