Najbolji kupaći kostim za vaš oblik tijela

1

Pronalaženje kupaćeg kostima koji najbolje odgovara vašoj figuri može biti i prilično mukotrpan zadatak. Ipak, s obzirom da se danas može naći toliko različitih modela, cijela “potraga” i ne mora biti toliko iscrpljujuća. Bez obzira da li želite model koji pokriva ili se vodite filozofijom “manje je više”, potrebno je da u vidu imate sledećih nekoliko savjeta.

Atletska figura


Ukoliko ste visoki i vitki, ali želite da dodate i malo oblina, najbolje je da birate kupaći kostim koji ima karnere. Ovaj stil, osim što je super-popularan kod haljina i suknji, veliki je hit i kada su u pitanju kupaći kostimi. On pomaže da se doda volumen na donji dio tijela, istovremeno čineći vaš struk tanjim i dodajući nezaobilaznu dozu ženstvenosti.

Figura pješčanog sata


Kupaći kostim sa halterima, u stilu brushaltera, podržava bujnije poprsje. Možete odabrati i retro kupaći kostim koji je dizajniran s ciljem da naglasi obline. Ukoliko želite da smanjite izgled svoje figure, birajte tamnije nijanse. Svjetlije boje privlače pažnju posmatrača pa je ključ da nosite crnu boju na područjima koja želite da “kamuflirate”. Primjera radi, kupaći kostim čiji je donji dio crne, a gornji dio svjetlije boje (ili ima uzorak) odlična je opcija, jer privlači pažnju na gornji dio tijela.

Kruškasta figura


Većina žena “spada” u ovu kategoriju, što znači da ste malo veći na donjem nego na gornjem dijelu tijela. Kupaći kostim čiji gornji dio ima haltere ističe ramena te istovremeno balansira omjer između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Jabučasta figura


Kupaći kostim u obliku haljine idealan je za dame koje imaju jabučastu figuru. On “klizi” preko tijela i ne prijanja kao “normalni” kupaći kostimi, ali nema ni dodatni materijal koji dodaje masu vašoj figuri. Za efekat vitkije figure, birajte tamnije nijanse. Takođe, bilo bi dobro da odaberete onaj koji najbolje podržava poprsje.

Prikrivanje stomaka


Možda nemate stomak supermodela, ali to ne znači da ne možete obući kupaći kostim! Ukoliko imate problematičan središnji dio tijela, birajte jednodijelni kupaći kostim sa naborima, jer će upravo nabori zamaskirati problematično područje. Kada je riječ o dvodjelnom kostimu, najbolje je odabrati retro varijantu gdje je gornji dio duži, a donji ima visoki pojas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info