10 komada garderobe za fantastičan proljetni stajling

0

Proljeće je veoma varljivo godišnje doba pa su i komadi garderobe koji se preporučuju prilično šaroliki. Ipak, neki od njih se izdvajaju od drugih, a sljedećih deset će vam pomoći da imate fantastičan, trendi stajling.

Mala torba


U nju mogu stati najosnovnije stvari: telefon, sjaj za usne, novčanik, maramice, puder… Jednostavno, ona je pravi vjesnik proljeća.

Baloner


Kao što rekosmo – proljeće je nepredvidivo godišnje doba. Za tmurne i kišovite dane, baloner je odličan izbor.

Farmerice sa visokim strukom


Odličan izbor pantalona – odgovaraju svim figurama, posebno damama sa oblinama.

Bijela košulja-haljina


Pravi dokaz da je bijela boja zapravo boja proljeća! Odličan izbor za neobavezne dnevne varijante.

Pruge


Uvijek su in, a posebno ove sezone. Horizontalne ili vertikalne – bitno je da su pruge.

Baletanke


Tako lagane i udobne da ćete imati osjećaj kao da hodate po vazduhu. Mogu se kombinovati sa skoro svim drugim komadima garderobe, a odlične su u svim varijantama i bojama.

Moto kožna jakna


Večernji izlazak tokom prohladne proljetne noći ili šetnja – moto kožna jakna vam pomaže da se osjećate ugodno. Što se tiče kombinovanja sa drugim komadima garderobe – nema s čim ne može!

Lagani džemper


On je zaštitini znak svih žena koje vole prohladno proljetnje vrijeme. Može se nositi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

Lagana haljina


Za toplije proljetne dane, lagana haljina je zaista idealna. Kombinujte je sa štiklama ili čak baletankama. Lepršava, udobna i postoji model za svaku figuru.

Kačket


Neobavezni izlasci, kada ne morate ulagati baš mnogo truda da napravite frizuru, situacija su u kojoj vam je potreban kačket. Što vedrija boja, to bolje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info