5 jednostavnih jesenjih frizura

0

Kako biste imale odličnu frizuru, ne morate izdvojiti mnogo vremena. Nekada se zna desiti da provedemo sate u frizerskom salonu (ili kod kuće) u kreiranju fantastične frizure, ali to nije slučaj sa sljedećim frizurama. Sigurno nećete morati provesti mnogo vremena da ih napravite, a krajnji efekat je i više nego dobar.

Pletenica sa strane


Pletenice su ove godine veoma moderne i čini se da ih skoro svako nosi. Ono što ih čini odličnim izborom svakako je njihova nježna tekstura i opušteni stil – ona je chic, ali i veoma ležerna.

Trostruki čvorovi


Ova kreacija samo, na prvi pogled, izgleda veoma složeno. Međutim, riječ je o sasvim jednostavnoj frizuri. Ono što ovom stilu daje elegantnu vibraciju svakako je položaj čvorova – ravnina duž potiljka. Frizura je savršena i za dnevne i za večernje varijante, a posebno za svečane prilike.

Visoka punđa


Negdje između ležernog i otmjenog, ovaj izgled funkcioniše i kod duge i kod kratke kose te je idealan za “kontrolisanje” nestašnih šiški. Tačno, možete ih pokupiti u punđu, a sam položaj punđe privlači pažnu na oči i jagodice.

Moderni rep


Skupljanje kose u niski konjski rep sasvim je jednostavno, ali ta frizura će izgledati sofisticiranije i elegantnije ukoliko napravite duboki razdjeljak sa strane prije nego kosu svežete u rep. Razdjeljak frizuri daje ženstveniji i nježniji izgled.

Francuski tvist


Klasični francuski tvist slaže se sa apsolutno svim odjenim kombinacijama – od lagane haljine do rolke. Pored toga, uopšte ga nije teško napraviti, čak ni sa kraćom dužinom kose. Frizura je veoma eleganta, moderna i privlačna te je pogodna za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info