7 stvari koje svaka žena mora imati u torbici

0

Postoje određene stvari koje svaka žena mora imati u svojoj torbi ili torbici. Štaviše, sasvim je nezamislivo da idemo bilo kuda bez ovih malih sitnica koje nam olakšavaju život. Mi, uvijek, sa sobom nosimo sledeće.

 

Puder

Bio on u prahu ili tečni, uvijek ga morate imati sa sobom! Male “popravke” na licu nestaju za tren oka uz pomoć ovog magičnog praha.

 

Karmin ili sjaj za usne

Kako biste uvijek imali zanosne i lijepe usne, ove artikle morate uvijek imati u svojoj torbici. Najbolje je da imate dva karmina različitih nijansi i neutralni sjaj za usne.

 

Tečno rumenilo

Možete ga koristiti i za obraze i za usne, a najbolje od svega je to što tečno rumenilo daje prirodni izgled i sjaj vašem licu. Upravo zato je bitno da ga uvijek nosite sa sobom.

 

Parfem

Svako želi da dobro miriše, zar ne? Većini žena parfem podiže samopouzdanje. Dobro ga je imati uz sebe, jer nikada ne znate kada vam može zatrebati.

 

Novčanik

Naravno da ga uvijek trebamo imati uz sebe. Osim što u njemu držimo novac, obično nam je on i mjesto gdje držimo ličnu kartu, vozačku dozvolu, kreditne kartice…

 

Mobilni telefon

Mobilni telefon već odavno nije luksuz već potreba. Osim što ga koristite da se čujete sa dragim ljudima, on je od velike koristi i u slučajevima nužde.

 

Ogledalce i češalj

Nikada ne možete predvidjeti kakvo će biti vrijeme (vjetar, kiša) pa je zbog toga preporučljivo da uvijek imate u torbi češalj ili četku za kosu (u zavisnosti od toga šta koristite). Naravno, potrebno je da imate i ogledalce.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info