Bijela boja je opet u trendu

0

Dizajnerske kolekcije za Proljeće/Ljeto 2012 obiluju nevjerovatnim malim, bijelim, haljinama koje će biti trend sezone. Dizajnirane su u više stilova, a mogu biti ženstvene i razigrane ili elegantne i povučene. Svaka žena će moći da nađe haljinu koja je baš po njenom ukusu.

 

Mala bijela haljina je savršena za tople sezone što objašnjava zašto se veliki broj dizajnera odlučio da je ubaci u svoju kolekciju za proljeće/ljeto. Mogu se naći u različitim nijansama bijele boje, od snježnobijele do kremaste.

Većina haljina je u mini izdanju što će odlično stajati mladim djevojkama koje imaju vitke noge. Naravno, postoje i duže verzije, koje su skromnije, ali i dalje veoma seksi.

Neke od haljina se odlikuju svojim jedinstvenim i atraktivnim elementima. Drugim, jednostavnijim, su potrebni dodaci da bi bile primjećene. Naravno, pravi hit su one koje na sebi imaju detalje crne boje.

Od detalja koji će haljini, a i vama, dati atraktivni izgled se preporučuju naušnice ili velike narukvice. Uvijek možete upotpuniti izgled malim, crnim, pojasom koji će vam dati notu elegancije.

 

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info