Zimska moda: 15 kombinacija koje će vas oduševiti

0

Kada je riječ o najhladnijem godišnjem dobu, ponekad može biti prilično teško iskombinovati odjeću, a da izgledale moderno, privlačno i urbano. Međutim, to je svakako moguće i izvodivo, a neka vam sljedeća galerija služi za inspiraciju.

Slojevito i opušteno


Slojevit način oblačenja veoma je poželjan tokom hladnih zimskih dana, a to možete postići na više načina. Jedan od njih svakako je da kombinujete majice sa vestama i prslucima te na kraju dodajte jaknu ili kaput. I, ne zaboravite ni aksesoare – šal i/ili kapa i više su nego dobrodošli.

Helanke


Mada ih ne možete nositi u svim prilikama, one su veoma zgodne za opuštene i neobavezne varijante. Što se tiče kombinovanja, veoma dobro se slažu sa tunikama, džemperima i dužim majicama, ali i ovdje možete dodati par zanimljivih aksesoara kako bi stajling bio što potpuniji i interesantniji.

Kožne helanke


E, ovdje je već druga priča, bar što se tiče prilika u kojima ih možete nositi. S kožnim helankama možete se čak “provući” i u poslovnim situacijama, jer one izgledom podsjećaju na kožne pantalone. Što se tiče kombinovanja, radite to kao što biste radili i sa običnim helankama.

Haljina


Zimski modeli haljina veoma su popularni i privlačni, a haljinu možete nositi u tako mnogo prilika. Što se tiče kombinovanja, to uveliko zavisi od modela haljine, ali u većini slučajeva, sa čizmama do koljena i kaputom nećete napraviti grešku.

Bijele farmerice


Veoma popularan model farmerica tokom svih sezona, a veoma lako ih možete uklopiti i u zimski stajling. Možda i jesu malo zahtjevnije za održavanje, ali to vam ipak ne bi trebalo predstavljati problem, jer vam upravo one mogu pomoći da osvježite cjelokupni stajling.

Iscijepane farmerice


I iscijepane farmerice veoma su popularne i moderne, a možete ih nositi i tokom zimske sezone. Međutim, bilo bi dobro da ne pretjerujete sa iscijepanim dijelovima, imajući u vidu da je vani hladno. Ovaj model farmerica omogućiće da postignete ležeran stajling, a možete ih kombinovati sa mekanim džemperom sa rol kragnom.

Slojevito oblačenje 2.0


Još jedan način da se slojevito obučete jeste da iskoristite uvijek popularnu bijelu košulju i vestu. Ukoliko su vesta i donji dio garderobe neutralnih nijansi, bilo bi dobro da vam košulja “viri”, jer na taj način sigurno nećete izgledati monotono. Možete dodati i moderni prsluk i, na kraju, kaput ili jaknu.

Bunda


Zaista, ona je nezaobilazan komad garderobe tokom zimske sezone, a možete je nositi u mnogobrojnim prilikama (ovo, ipak, zavisi i od samog modela). Pored toga, idealna je za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, od farmerica do haljina.

Moderni kaput


Jedan od najlakših načina da vam bude dovoljno ugodno i toplo tokom ledenih zimskih dana jeste da nosite kaput. On je zaista neophodan, a odgovara svim prilikama. Pored toga, uvijek se možete odlučiti i za moderniji i interesantniji model kaputa (mada klasičnim modelima zaista ništa ne fali!), kako bi vaš stajling izgledao što upečatljivije.

Suknja


Kako biste izgledale veoma moderno i privlačno, tokom zimske sezone možete se odlučiti i za suknje. Ovdje postoje mnogobrojne opcije, ali imajući u vidu kako je plisirana suknja jedna od najpopularnijih, onda nam je ona i jedan od prvih izbora.

Neutralne nijanse


Neutralne nijanse veoma su zgodne za kombinovanje, kako same sa sobom tako i sa svim drugim bojama. Odlično ćete uraditi ukoliko se odlučite da kombinujete par neutralnih nijansi tokom zimske sezone – to je veoma moderno, a iako ne baš previše upadljivo, opet je jako privlačno.

Kraći kaput


Kraći kaputi koji imaju kroj popularnog blejzera veoma su moderni i elegantni, a možete ih kombinovati sa svim komadima garderobe. Posebno dobro se slažu sa farmericama, jer na taj način postižete veoma opušten, a privlačan stajling. U suštini, možete ga kombinovati kao što biste to uradile sa blejzerom.

Aksesoari


Bilo bi dobro da ih skoro pa uvijek nosite, jer vam upravo ovi mali detalji mogu pomoći da izgledate mnogo zanimljivije i privlačnije. Bez obzira da li se radi o šalu, kapi, naočalama ili torbi, sve te neophodne male detalje veoma lako možete unijeti u svakodnevni stajling.

Pantalone u boji


A, kada je riječ o zimskoj sezoni, ona može biti tako tamna i tmurna. Jedan od najboljih načina da “razbijete” to zimsko sivilo jeste da u svoj stajling unesete privlačne boje. A, opet, sigurno i jedan od najboljih načina da to uradite jeste da birate pantalone u boji. One su i više nego poželjne tokom hladnih dana, a sigurno ih možete nositi u svim prilikama (u zavisnosti od modela).

Topla jakna


Naravno, zima je nezamisliva bez dobre i tople zimske jakne. Na tržištu se mogu pronaći mnogobrojni modeli, a jedna od najpopularnijih zimskih jakni je duža pufer jakna. Prilično je jednostavna za kombinovanje, a velika joj je prednost što je riječ o dužem modelu te može obezbijediti toplotu i tokom najhladnijeg zimskog dana.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info